Меган Маркъл

Само седмица след раждането на дълго чаканото кралско бебе в кралското семейство, първият съпруг на Меган Маркъл се ожени за своята избраница – тридесет и една годишната нутриционистка и дъщеря на милионер Трейси Кърланд.

По всичко изглежда, че четирдесет и две годишният Тревър Енгелсън иска да засенчи новините, които се появяват постоянно около Меган, защото същата ситуация се разигра и през миналата година. Месец след сватбата на херцозите на Съсекс Енгелсън обяви годежа си с Трейси, пише ladyzone.bg.

Сватбата е била през уикенда и се е състояла в скъп хотел в Монтесито, Калифорния, където най-евтините стаи започват от седемстотин четирдесет и пет долара за вечер. Снимките, които разпространиха близки на младоженците, показват колко е било весело и преди самото празненство в петък вечер. Бъдещият младоженец е бил облечен в розов костюм, а булката – в дантелен тоалет от две части.Меган Маркъл и жената на Орлин Павлов като две капки водаБременността и раждането на Мегън Маркъл бяха приковали световното внимание и намираха място на първ…May 13 2019skafeto.com

А акцентите от самия сватбен ден са – много лампички, традиционен смокинг в черно за младоженеца, нежна рокля в бяло за булката и букет от момини сълзи, златисти тоалети за шаферките.

Както вече стана ясно не само от един източник, веднага след дългоочакваното раждане на бебето на Меган Маркъл и принц Хари беше публикувана информация за бившите връзки и на двамата херцози на Съсекс. А на тази информация широката общественост реагира много остро и почти всички бяха единодушни, че това е вече минало и е съвсем нормално и двамата да са имали връзки преди да се срещнат.

Е, определено малкият Арчи успява да привлече по-голямо внимание отколкото спекулациите около родителите му и тяхното минало.Меган Маркъл и Принц Хари показаха кралското бебеОще едно дългоочаквано събитие вече е факт. След като херцогинята на Съсекс дари своя съпруг с момче…May 8 2019skafeto.com

loading...