Благодаря

„Благодаря” е една от най-красивите думи в българския език, а когато е изречена с искрени чувства, носи радост и благодат на душата. „Благодаря” е отношение, което показваме към близки и далечни. 2020 година не беше благосклонна към нас, но въпреки трудностите, през които се наложи да минем, всички ние имаме нужда да изразим своята благодарност към семейството си, приятелите си, колегите си.

БНР потърси едни от най-изявените представите ли на бизнеса в България, както и лекари, учители, актьори, които да ни дарят със своите вдъхновяващи послания.

„Благодаря на всички, които са ми били полезни и на които аз съм бил полезен. В такива по-тежки моменти за обществото, степента на солидарност пораства, хората стават по-внимателни един към друг, по-етични и солидарни”, каза Левон Хампарцумян – председател на Български форум на бизнес лидерите.

„На първо място благодаря на моите колеги, които със своя труд и отдаденост стоят зад общия ни успех. Благодаря и на моите съмишленици в Съвета на жените в бизнеса, които показаха, че когато професионализмът и ентусиазмът се обединят зад добра цел, всичко е възможно. Не на последно място, изразявам благодарност към моето семейство”, сподели инж. Боряна Манолова, гл. изпълнителен директор на Siemens България и председател на Съвета на жените в бизнеса.

„Благодарността е вътрешно състояние и признание, отправям я към моите колеги от Български дарителски форум, без чието вдъхновение, организацията нямаше да успее да подкрепи дарители и организации в намирането на съмишленици по време на кризaта”, каза Красимира Величкова, директор на Български дарителски форум.

„Никога не е късно човек да благодари. Признателна съм за всеки ден, в който се прибирам у дома и знам, че всички мои близки са добре. Благодарна съм и на екипа, с който работя, без чиято колаборация нямаше да са възможни подобни добри резултати”, сподели д-р Мария Янкова – акушер-гинеколог и председател на Асоциация по майчино-фетална медицина.

„Годината беше много трудна, изпълнена с редица предизвикателства. Според мен всички български лекари и учители са героите на днешния ден и затова благодаря именно на тях, че ни дадоха надежда», каза Геновева Маркова, учител по биология в Първо СУ „Пенчо Славейков”.

„Бих благодарила на себе си за силата, гъвкавостта и спокойствието в тази ситуация. Признателна съм на целия екип и поотделно на всеки служител за постигнатите резултати», коментира Ваня Панамска, директор „Човешки ресурси и администрация” в „Лукойл България”.

„2020 година ни научи да сме хора, да се обичаме повече и да оценяваме живота на възрастните хора. Наистина труден период за ресторантьорите като мен, но въпреки това се стараем да помагаме колкото можем на лекарите и останалите хора, които са на първа линия. Опитваме се да им дадем топлина в душата и да ги подкрепим”, каза Лео Бианки.

„Благодаря на всички, които застанах на първа линия в тази криза, на всичките си приятели, че се мобилизираха и успяха да направят годината запомняща се. Благодаря за това сътресение, ще ни помогне да се опомним и да продължим в по-добра посока”, сподели актьорът Иван Юруков.

Дарете и вие усмивка и благодарност на хората около вас. Покажете им, че ги цените, не само с думи, но и с действия. Ако намеренията ви са искрени, ще бъдете дарени и с прекрасна ответна реакция. Обещаваме ви.

Виж още:Щипка полезен оптимизъм от астролога Ивайло Добрев: През 2020 се „занулихме“, но през 2021…Сутринта на 21 декември – Сатурн в съвпад с Юпитер в съзвездието Водолей. Случва се за първи път от …Dec 23 2020skafeto.com

Празничният календар за 2021-ва: Почиваме през половината месец майМнозина вече правят нови планове и задължително поглеждат кога и колко ще почиваме през 2021 г. Раб…Dec 29 2020skafeto.com

loading...