Благо Джизъса

Бившият футболист Благой Георгиев, по-известен като Благо Джизъса, претърпява пълно фиаско със сделката за милиони, чрез която искаше да закрепи нестабилното си от доста време финансово положение пише show.blitz.bg. Сделката засега е с пълен неуспех, а Джизъса е изтръпнал от притеснение, защото пачките в джоба му вече съвсем привършват.Топ астроложката Алена: Преслава да се венчае или ще скъса с Павел, Златка и Благой ги събира брак по сметкаЗвездите може и да показаха настоящето си пред камерите на „ВИП брадър“, но бъдещето е само в ръцете…Dec 26 2018skafeto.com

Преди осем месеца бившият футболист пусна имота с площ 450 кв.м. за продажба, но и до днес желаещи няма. От информацията става ясно, че няма нито един желаещ дори да разгледа палата на екс футболиста, камо ли пък да го купи.

Бившият участник от „ВИП Брадър” иска „скромните“ 1.4 млн. лв. за луксозния дом, което прави по 3 хиляди лева на квадрат. В нея обаче влизат и дизайнерските мебели по последна мода, с които Георигиев е обзавел къщата.

Екс футболният национал пусна къщата за продажба още в началото на октомври миналата година, но желаещи да се бръкнат с над милион лева липсват и до днес.

Според експерти към имота на Джизъса засега няма никакъв интерес не само заради високата му цена, но и заради бурното минало, което със сигурност е имал екс футболистът в спалнята на луксозния палат. Повечето купувачи са семейни мъже, чийто съпруги отказвали категорично да спят в леглото, където Георгиев е палувал всеки ден с различни жени.

Гелосаният ритнитопковец поверил продажбата на опитни брокери, които направили добри снимки и представили палата във възможно най-добрата светлина. Изтъкнали, че домът се намира в екологично чист район, разполага със сауна, джакузи, два дрешника, две тераси и още куп екстри, но дори и тези уловки не съблазняват потенциалните купувачи с излишни 1,4 милиона лева.Осъденият за търговия с жени Васил Телбизов: Златка ми беше най-оборотното момиче!Осъденият многократно за търговия с плът Васил Телбизов е човекът, който поема Златка Райкова, още к…Dec 14 2018skafeto.com

loading...