https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

От няколко дни социалната мрежа Фейсбук ври и кипи по повод варненския „батка“ с БМВ-то! На видеото Емил Лечев псува шофьор и жена, като парадира, че кара хубава кола и е тренирал ММА и бокс.
Сега се появи нова батка, не по-малко комплексирана, която отвърна по същия вулгарен начин на самозванеца, съобщава агенция „Блиц“. Клипът, който всъщност е пародия на случката от Варна, е с главно действащо лице Мартин Янчев, който го е публикувал на профила си във Фейсбук.
Припомняме, че междувременно от няколко бойни клуба отправиха предизвикаха към бабаита. До всичко това се стигна след конфликтна ситуация на пътя.Шок във Варна: BMW батка се дърви: Щи и** майката, щот на бокс хода и на ММА хода! Жена го „преби“ само с думи (ВИДЕО)Простотията у нас очевидно няма почивен ден. Поредното доказателство за това този път дойде от морск…Aug 21 2018skafeto.com

Действието се развива на варненска улица, а младежът с бойните „умения“ шофира лъскав автомобил с варненска регистрация. Освен, че псува водача на другата кола, кандидат биячът размахва средни пръсти и обижда жената от автомобила. Всичко това възмути хиляди в социалните мрежи.
От Боен клуб „България“ отправят следното предизвикателство: „Ние отправихме покана, ако някой подобен екземпляр иска да се пробва в залата, да заповяда при нас. Ако победи, ние му даваме и парична награда. За съжаление тези случаи продължават, а нашата идея е превенция, не агресия“.
И още: „Дни на отворените врати за биячи„. След като „възпитавахме“ такива образи по паркинги и молове….ето, една чудесна възможност за всички биячи. Имаме два ринга, една клетка и много на брой желаещи, които ще коригират пропуските Ви в първите седем и последващи години!

Mястото е известно София, бул.“Цар Борис“ III, No.224 , зала „Боен Клуб България“. Вие сте на ход!!!!“
По-късно в страницата на TWINS MMA разпространиха информация, че името на бабаита е Емил Лечев. Бойната организация също кани мъжагата да участва на следващата им гала вечер:
„Емил Лечев от Варна е първият поканен участник на предстоящият ТУИНС ММА -14. Той може да са биий, щот е ходил на ММА и Бокс! Предлагаме му да участва с по-високо лично тегло срещу значително по-лек противник. Тъй като цяла улица „професор Николай Державин“ 29 във Варна е пропищяла от него! Сега и цяла зала ще пищи.“
Вижте скандалното видео с отговора към „батката“, което не се препоръчва за лица под 18 години: