Божидар Караджов 2020

Едва няколко дни са минали от началото на 2020 година, а вече се сбъдна едно от пророчествата на феномена Божидар Караджов. В своята прогноза той предрече, че през тази година предсрочни избори са заложени кармично, пише БЛИЦ.

„Но до тогава Борисов ще смени двама министри. Вътрешното разцепление в БСП ще продължи. На следващите избори в парламента ще влязат ГЕРБ, БСП, партията на Слави Трифонов, ДПС, ВМРО“, предрича Караджов.

Миналия петък Нено Димов подаде оставка като министър на околната среда и водите заради кризата с водата. Той дори се сдоби и с обвинения заради създалата се ситуация. На негово място бе предложен Емил Димитров – Ревизоро, който вече се закле пред депутатите.

Ето какви прогнози направи още Караджов:

Може птичи грип да връхлети страната ни през 2020 година. По границите ни трябва да се завиши контролът, заради опасност и от морбили, внесени от туристи от Чехия, Гърция, Великобритания.

В световен план настъпва икономическа криза, но добрата новина за България е, че тя ще дойде чак през 2021 година, така че ще има време хората да се подготвят. За съжаление „Фолксваген“ няма да дойде в България. Цените на имотите достигнаха своя пик, което ще спука балона след юни месец.

През 2020 година ще има два тежки пътни инциденти в региона на Ловеч с множество жертви. Въпреки това добрата новина е, че ще намалява смъртта по пътищата.
Положителното за тази година също е, че икономическият растеж на страната ни ще е 2,8 – 3,2%, а ръстът в информационните технологии ще е 8%.
Два арктически периоди ще сковат страната. Първият е през февруари. В Пернишко ще има два локални наводнения, въпреки безводието в момента. В Кърджалийско също има опасност от наводнения.

През 2018 година партията на Слави щеше да е водеща политическа партия, но конкретно след следващите избори, ще е патерица на управляващите, като ще е четвъртата по големина сила в парламента. До 5 години свой политически проект ще реализират Иван Христов и Андрей Арнаудов и то ще е успешен.

Конфликтът между Иран и САЩ ще бъде заметен под килима без много, много обяснения. Дори в рамките на няколко месеца ще се проведе невиждана в последните десетилетия среща в знак на мира между двете държави.

Виж още:Наша нумероложка огласи плашещи пророчества за 2020 г. (ВИДЕО)Какво да очакваме от знаците, символиката на числата и двойките, които са заредени в годината? Нумер…Jan 8 2020skafeto.com

Снахата на Ванга разтълкува пророчествата й за 2020 година (ВИДЕО)Началото на всяка година е свързано с очаквания и прогнози, а наред с тях започват и предсказанията.…Jan 6 2020skafeto.com

Страховитите пророчества на Едгар Кейси започнаха да се сбъдватВ своя книга американският ясновидец и паралечител Едгар Кейси е представил поредица от пророчества,…Dec 16 2019skafeto.com

loading...