Първородният внук на Бойко Борисов е сензация в Интернет пространството. Снимки на Бойко-младши събират стотици харесвания на знайни и незнайни потребители на социалните мрежи дори зад Океана, съобщава „Ретро“.
Фотосесиите на премиерския внук са публикувани в профила на неговата леля Мария. Тя е първа братовчедка на щерката на Борисов – Венета, но по майчина линия. Девойката живее и учи в Америка, а снимките, които прави и споделя на любимия си племенник, са оценявани високо от всички нейни познати американци. В САЩ се намира и бабата на Бойко-джуниър. Бившата съпруга на министър-председателя – Стела Костова, е уважаван лекар в Лос Анджелис. За жалост, имала възможност да вижда на живо внучето си само два–три пъти годишно, но непрекъснато показвала клипчета на съседи и приятели в Щатите, които били категорични, че е одрал кожата на дядо си, особено когато го сравнявали с детските фотоси на Борисов, на които той също демонстрира фотогеничност.
Бойко-младши звезда в Америка: Снимките на премиерския внук са хит в социалните мрежи отвъд Океана (ГАЛЕРИЯ)
Бойко-младши звезда в Америка: Снимките на премиерския внук са хит в социалните мрежи отвъд Океана (ГАЛЕРИЯ)
Бойко-младши звезда в Америка: Снимките на премиерския внук са хит в социалните мрежи отвъд Океана (ГАЛЕРИЯ)Абсолютен рекорд: Бойко Борисов постигна нещо, което ще остане завинаги в българската историяЛидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е най-дълго управлявалият България демократичен премиер. На 4 май, ког…May 3 2018skafeto.com

Премиерът също не крие, че Бойко му е слабост и го радва с любопитството си и будното желание да опознае и пипне всичко около себе си. И по тази черта двамата си приличали много, освен външно. Според рождената карта на 2-годишния малчуган – 31 януари, пък няма да е чудно, ако някой ден той наследи дядо си и в професионален план. Затова подсказва не само зодията му Водолей, която дава на хората от нея таланти за обществени и политически изяви, както и слава, но и датата – 31 януари, на която е родена и пророчицата Ванга. Това предопределя, че детето ще се интересува от нематериалното, ще се стреми към духовно израстване и ще се ръководи от ценности за възвисяване на човечеството, разкриват астролозите. Близки на премиерското семейство също са на мнение, че детето отсега показва самостоятелност и силна воля, тъй като и проходил, и проговорил на доста ранна за момче възраст. Бойко-джуниър бил много лъчезарно дете, което предпочитало игрите навън вместо тези на телефона, въпреки че бил факир в технологиите, подобно на повечето деца от неговото поколение, които се раждат направо с висше.
Източник retro.bgНемислимото е факт: Правят нов „Отечествен фронт“ срещу Борисов, Корнелия Нинова се съюзява с десни отломкиСрещу ГЕРБ се създава нов „Отчествен фронт“. В това са убедени някои политически анализатори, цитира…Mar 12 2018skafeto.com

loading...