Брад Пит

За никого не е тайна, че актьорът Брад Пит имаше връзка с холивудската звезда Дженифър Анистън, позната на повечето от нас като Рейчъл от едноименния сериал „Приятели“.

След като неочквано Брад Пит и Анджелина Джоли се разведоха след дългогодишен брак и успяха да шокират целия свят, шушуканията около актьора веднага започнаха. Появиха се спекулации, че той е възобновил отношенията си с Дженифър Анистън и те отново са заедно.Разголената Андреа се доближи до Суши, готова е за среща очи в очиСкандалът около Кубрат Пулев след целувката му с провокативната репортерка Джени Суши не стихва. За …May 8 2019skafeto.com

Повод за тези слухове беше присъствието му на партито, което актрисата организира по случай своя петдесети рожден ден през месец февруари тази година. След като обаче задали директно въпроса на Брад Пит, дали отново има връзка с бившата си изгора, той без да се замисли се изсмял.

Единственото, което казал, когато бил спрян от фотограф по време на разходката си в Лос Анджелис, било „О, Боже мой!“.

Бившият мъж на Анджелина Джоли бил сниман на улицата от фотографа, който се приближил към него и казал: „Изглеждате страхотно. Прекрасно е да ви видя като един щастлив мъж“, пишат от Блиц.

Актьорът, разбира се, като всяка светска личност, която не иска да коментира личния си живот, побързал да се прибере в автомобила си, но както знаем папараците са непреклонни и фотографът все пак успял да си зададе въпроса.

Брад и Дженифър бяха женени от 2000 до 2005 година. След раздялата той започна да излиза с Анджелина Джоли. Те сключиха брак едва през 2014 година, който не продължи твърде дълго и през 2016 се разделиха.

Интересен факт е, че през далечната 2011 година Брад съжали, че в свое интервю е нарекъл брака си с Дженифър „скучен“, а с Анджелина вече се е почувствал като „задоволен мъж“.Тони Димитрова съсипана от поредна смъртПопулярната ни певица Тони Димитрова често търпи неволи и разочарования в личния си живот. За съжале…May 7 2019skafeto.com


loading...