брутално честни причини

Изневярата е нещо, което, за съжаление, се среща все по-често във връзките днес. Колкото и да смятаме, че сме намерили точния човек, в един момент се оказва, че това не е така и той ни е предал. Въпреки че болката е голяма, трябва да знаем, че има някои брутално чстни причини, които карат хората да изневеряват и е добре да ги знаем, за да може да реагираме своевременно.

Спрямо правилните (а може би грешни) обстоятелства, всеки е способен да изневери. Това не ви прави лош човек, а просто човек, пишат от iwoman.bg. Ние сме сложни същества със сложни емоции и нещата рядко са толкова прости, та да бъдат окачествени като „добри или лоши“. Разбира се, никой не е казал, че е морално или че такъв акт трябва да бъде простен, а че светът не е черно-бял. Изневярата определено е сива зона, която говори много повече за човека, който я практикува, отколкото за излъгания партньор. Ето няколко брутално честни причини защо хората изневеряват.

1. Скука
Добре, съгласни сме, че това вероятно е най-глупавата причина за изневяра. Ако ви е скучно, по-добре разнообразете сексуалния си живот с партньора, намерете си ново хоби, отидете на фитнес или излезте с приятели. Не е нужно да скачате в леглото с първия човек, когото видите, просто защото не можете да измислите нещо по-добро.

2. Депресия
Има вечери, в които умът ви отива на много тъмни места и просто трябва да избягате, за да забравите и да не чувствате нищо известно време. Ако вашият партньор не е там за вас, може би саморазрушителното поведение е твърде изкушаващо.

3. Отмъщение
Партньорът ви е изневерил, излъгал или предал и това ви се струва единственият подходящ начин да изравните резултата.

4. Ниско самочувствие
Може би сте натрупали няколко килограма и не се чувствате комфортно в кожата си, а може би партньорът ви не ви обръща достатъчно внимание. Спането с непознат човек явно ви се струва подходящ начин за валидация.

5. Самота
Вашата половинка може да не ви дава това, от което се нуждаете. Или може би ежедневието и графикът ви са твърде различни и ви липсва интимност. Ако това е така, по-вероятно е да намерите утеха в обятията на някой, когото вече познавате, а не на напълно непознат.

6. Сексуално неудовлетворение
Разбира се, в идеалния случай това би довело до разговор с партньора, за да изясните как да върнете искрата между завивките. Но като алтернатива на неудобния разговор някои хора търсят това, което им липсва в отношенията другаде.35% от жените изневеряват постоянно, а сега е ясно и защоОбикновено се счита, че мъжете са тези хора, които по-често прибягват до изневярата. В същото време …Oct 25 2019skafeto.comМъжете с тези 5 професии изневеряват най-честоМъжете и жените имат различно поведение, но се оказва, че понякога то не е толкова непредвидимо, кол…Oct 12 2019skafeto.com

loading...