булка

Сватбата е важен момент в живота на всеки от нас. Да бъде булка е мечта за почти всяка жена, а да бъде съпруг е огромно щастие и отговорност за всеки мъж. Така или иначе, понякога бракът не се състои, като дори не се стига до мечтаната сватба, заради някакъв проблем. Днес ви представяме именно една такава интересна история.

В северния индийски щат Утар Прадеш избухнал скандал: булката в последния момент е отменила сватбата, предават от blitz.bg. Шокът за индийските жители се изразявал не в отмяната на церемонията, а причината момичето да откаже от предложената ръка и сърце. Булката не можела да стане съпруга на мъж, който открито лъжел за своите достойнства. Какво толкова е разстроило индийското момиче? Относно сватбите в Индия Браковете в Индия се различават от сватбите в България. Булката и младоженецът обикновено се запознават малко преди бракосъчетанието.Булка разплака своя любим на сватбата. Причината ни трогва от сърце (ВИДЕО)Любовта променя погледа на влюбените, при което думите стават излишни… Но оказва се (вижте видеото…Jul 25 2019skafeto.com

Голяма роля при подбора на съпрузи играят родителите на младите: сватбите по сметка са все още актуални. Бъдещият съпруг преди сватбата трябва да направи благоприятно впечатление на булката и нейното семейство. За това мъжът дарява щедри подаръци на избраничката си: например скъпи дрехи, бижута и пари. Но всички подаръци може да се окажат напразни, ако булката не е сигурна в своя избор. За щастие договорните бракове стават все по-рядко срещани в Индия. Роднините на булката й намират младоженец, но оставят възможност за избор.

Изпитание за младоженеца Ден преди сватбата, булката от Утар Прадеш задала на бъдещия съпруг прост въпрос: „Колко е 15 + 6?“ Представете си изненадата й, когато в деня на сватбата, младоженецът не успял правилно да реши лесната задача. Мъжът явно нервничал, не можел ясно да формулира отговора си. След няколко секунди колебание той казал: „17“. Отговорът буквално шокирал булката и нейните близки. Всеки петокласник в Индия би могъл да се справи с простия пример.

Но избраникът й не успял да го реши. Булката била толкова разстроена от отговора му, че веднага започнала да се колебае в решението си да се омъжи. Роднините на младоженеца се опитали да я уговорят, но не се получило. Раздразнена, че младоженецът е неграмотен и се опитал да го скрие, булката решила да отмени сватбата. Бащата на булката Мохар Сингх подкрепил решението на момичето, въпреки факта, че той участвал активно в подготовката на сватбата. Семейството върнало подарените ценности обратно.Ще я видим ли пред олтара? 45-годишната Глория май скоро ще бъде булкаНа 45 години Глория най-после има шанс да се види в бяла рокля пред олтара. Миналия уикенд примата н…Jun 9 2019skafeto.com

loading...