сватбата

Любовта променя погледа на влюбените, при което думите стават излишни… Но оказва се (вижте видеото на сватбата), че освен с думи една истинска, дълбока обич може да бъде изразявана и по друг начин! Вижте неочаквания развой на една сватбена церемония! Младоженката изненадва своя бъдещ съпруг и присъстващите, като – под звуците на любима тяхна песен – обяснява с езика на глухонемите колко много го обича… Младият мъж е вцепенен от затрогващата изповед, изваяна от ръцете на неговата любима!

В очите му се появяват радостни сълзи… Кой не би желал да получи подобно признание за безпределна обич? Оказва се, че „езикът“ на глухонемите може да бъде не по-малко въздействащ за изразяване на цялата гама от любовни чувства! Кажете, ако сте младоженци не бихте ли желали да имат подобно преживяване в тържествения ден на вашата сватба?!

Сватбата е церемония, в която двама души сключват брак или подобен институционализиран съюз. Сватбените традиции и обичаи варират в различните култури, етнически групи, религии, държави и социални прослойки.

Повечето сватбени церемонии включват размяната на брачни клетви, златни халки, получаването на подаръци (материални, нематериални и символични) и публичното признаване на брака от лице, имащо законовото право да го обяви за официален.

Румен Радев и Деси вдигнаха сватба: Първата дама шашнала гостите с уменията си на кумската ръченицаРумен Радев и съпругата му Десислава кумуваха на сватбата на свои служители през миналия уикенд. Пре…Oct 11 2018skafeto.com


loading...