Любопитно

Бъдещето е нещо тайнствено и непредвидимо, но невинаги: Ето какво предстои да се случи до 2050-а година

Бъдещето е нещо тайнствено и непредвидимо, но невинаги: Ето какво предстои да се случи до 2050-а година

Бъдещето е нещо непредвидимо. Но невинаги. Има много начини, макар и доста трудоемки, които да ни покажат какво предстои в най-близко и далечно бъдеще. Да предскажеш какво ще се случи, не е лека задача. Светът е непредвидимо място и винаги може да се обърка и да не се получи така, както сме предполагали. Нищо обаче не пречи да направим някои предположения, като използваме натрупаните досега знания. Ако вземем предвид една примерна дата – 2050-та година например, до нея светът определено ще се промени, пише Съновник.бг . Технологиите, космическите изследвания и броят на хората на Земята и на Марс – всичко това ще е много по-различно от действителността днес. Вижте какво евентуално ни очаква в следващите 30 години:Конспирация или… Откриха мистериозната подводница U-3523, евакуирала Хитлер и златото на Райха в АржентинаНемска подводница U-3523, която според конспиративните теории е превозила ръководството на нацистка …Apr 19 2018skafeto.com

2019 г. – На картата се появяват нови държави. В момента остров Бугенвил, който се намира в Тихия океан, е владение на Папуа Нова Гвинея, но през следващата година той да бъде отделна държава. Същото ще се случи и с остров Нова Каледония.
2020 г. – Най-високата сграда в света ще бъде завършена. Към днешна задача най-високата сграда на Земята е Бурж Халифа, но това ще се промени само след 3 години. Тогава ще бъде завършен небостъргачът Джеда Тауър, който се намира в Саудитска Арабия. По план той ще е с височина 1006 м.
През 2020-та година ще се случи още нещо. Тогава ще отвори врати и първият хотел в Космоса, който ще бъде построен на космическата станция Бигелоу.
2024 г. – Компания SpaceX ще кацне на Марс с иновативен космически кораб.
2025 г. – Човечеството ще нарасне до 8 милиарда души. До 2050 г. световното население ще достигне 10 милиарда души.
2026 г. – Саграда Фамилия в Барселона най-после ще бъде завършена. Строежът на катедралата започва още през 1883 г., но и до ден днешен не е завършен. Причините за това са гражданската война в Испания през 1936 г., смъртта на архитекта Антони Гауди и най-вече – уникалната сложност на постройката.
2028 г. – Венеция ще се превърне в необитаема територия. До 2100 г. целият град ще бъде под вода. Причина за това ще стане покачващото се ниво на водата във Венеция.
2029 г. – Астероидът Апофис ще се приближи до Земята. Вероятността да ни удари е 3%, но може и да нарасне с времето.
2030 г. – Арктически лед няма да съществува. Според някои проучвания Арктическият океан ще се стопи напълно преди края на XXI в.
2033 г. – Тогава стартира мисия Аврора – програма на Европейската космическа агенция и е основана още през 2001 г. с цел изучаване на Слънчевата система и най-вече планетата Марс и някои астероиди. През 2033 г., преди да бъдат изпратени хора на Марс, ще бъдат разработени технологии, които да спомагат кацането на планетата и излитането от нея.

2035 г. – В Русия ще бъде осъществена първата квантова телепортация. Това е създаването на надеждно средство за комуникация между Земята и Космоса.
2036 г. – В звездната система Алфа Кентавър ще бъдат изпратени кораби, на които ще са им нужни 20 г., за да достигнат до най-близката звезда от системата, и около 5 г., за да пристигне сигнал до Земята, че са кацнали успешно.
2038 г. – САЩ ще разкрият мистерията около убийството на Джон Кенеди. Причината за това е, че до тази година информацията около убийството ще остане поверителна.
2045 г. – Ще настъпи технологичната сингулярност. Това привидно хипотетично събитие най-вероятно наистина ще се случи. Тогава технологиите ще изпреварят човечеството до такава степен, че ще наложат съществени промени върху живота на планетата Земя.
2048 г. – Мораториумът върху експлоатацията на полезни изкопаеми в Антарктида отпада през 2048 г. Континентът е изключително богата на полезни изкопаеми, но за момента има забрана върху експлоатацията им. Когато отпадне, това ще промени живота на Земята.
2050 г. – Започва колонизацията на Марс. Това е събитието, което ще промени човечеството завинаги. Преди да се случи обаче, учените имат да решат някои загадки и проблеми, свързани със създаването на живот на Марс.Конспирация или… Фармацевтичните злосторници на света носят една и съща фамилия, не е трудно да се сети човек коя точно е тяОт столетие голяма част от политическия пейзаж в САЩ е моделиран според интересите на една малка гру…Apr 6 2018skafeto.com

loading…


Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Ако го срещнете из природата или видите в китна градина, ще го приемете просто за…
error: Съдържанието е защитено!