Звездата от филми за възрастни Елена Беркова се разведе с петия си съпруг – Андрей Стоянов, руски актьор от български произход.
Двамата сключиха брак миналата година в Италия, след което се венчаха в Кипър. 33-годишната Беркова твърдеше, че новият й съпруг е идеален и добре се разбира със сина й, но така и не успя да спаси брака си с него, съобщава агенция „Блиц“. „Ние се разведохме с Елена. По думите на съпругата ми животът й с мен бил непоносим. Очевидно съм тежък характер, закърнял ерген. Но Бог ми е свидетел колко много се стараех. Поставих семейството си на първо място, грижех се за нея, но не ми провървя“, разказва Андрей Стоянов.
Той признава, че раздялата му с Елена била изключително тежка.
„Сега всеки път се страхувам да чуя най-тежкия въпрос – къде е Елена. В мен са се събрали пустош и самота, но трябва да оцелея“, признава Стоянов, който не крие, че е изпаднал в тежка депресия след раздялата.
Български актьор изпадна в тежка депресия след развода си със знойна порнозвезда (СНИМКИ 18+)
Български актьор изпадна в тежка депресия след развода си със знойна порнозвезда (СНИМКИ 18+)
Български актьор изпадна в тежка депресия след развода си със знойна порнозвезда (СНИМКИ 18+)Ицко Финци няма спиране: 85-годишният актьор работи за второ бебе!„Не ме отписвайте, аз продължавам напред, не бързайте да ме пенсионирате. Дори още деца съм готов да…Oct 16 2018skafeto.com

За първи път Беркова се омъжва през 2000 година, бракът й изкарва три години. Вторият мъж на порноактрисата е бизнесмен, по-възрастен с 30 години от нея. На третия си мъж, стриптизьор Беркова ражда син, четвъртият й избраник изчезва преди няколко години без никаква вест.
Миналата година Беркова стана поредната дама, която обяви намерение да се кандидатира за президентските избори в Русия догодина. Брюнетката от северозападния град Мурманск, която по-рано се бе пробвала и на кметските избори в Сочи, публикува видеоклип в профила си в Инстаграм с новите си амбиции.
Беркова обещава да въведе смъртно наказание за сексуален тормоз, тъй като й омръзнало от хора като холивудския продуцент Харви Уайнстийн. В “програмата” й влизат затягане на правилата за развод при подаване на молба от мъжа, въвеждане на сексуално възпитание в училищата и забрана за носене на поли, по-дълги от 40 см.Палавият актьор Стоян Алексиев пак се натиска с любовницата (СНИМКИ)Похотливият актьор Стоян Алексиев явно не си е взел поука от грозния скандал, в който се забърка пре…Oct 16 2018skafeto.com

loading...