Неидентифицираните летящи обекти или както са по-известни НЛО, са едно от нещата, за които хората в света са на двуполюсни мнения. Една част от хората напълно ги отричат, като търсят логично обяснение на това, което се е видяло в небето и е било определено като НЛО. Основна част в тяхната теза е фактът, че ако съществуваха извънземни, всички хора на Земята щяха да са наясно с този факт. Другата част от световното население пък е убедена, че НЛО наистина съществува и извънземните са съвсем реални. Разбира се, по тази тема има изключително много теории и предположения, включително и за конспирации.

Някои хора даже смятат, че правителствата на определени държави са в постоянен контакт с извънземите и именно чрез тяхното знание и технологии хората се развиват. Оказва се, че и български пилоти са имали досег с НЛО. И то преди повече от 30 години. Разбира се, когато тези случаи са били актуални, през 80-те години, те не са станали обществено достояние, а самите пилоти не са проговорили от страх да не си загубят работата. Сега, години по-късно, те разговарят с журналисти за тези срещи.

Ето какво точно разкриха пилотите са своите срещи с НЛО.

Един от случаите датира от 1981-а година. Тогава пилотът Господин Господинов става свидетел на изключително явление в небето. Той пилотира полет от София към Виена. Когато самолетът е на 11 500 метра височина над Унгария, Господинов получава данни от диспечерите във Виена, че друг пилот е съобщил за странна светлина в небето.

Господин Господинов разказва, че е видял как светещият обект се приближава към самолета с много висока скорост, но преди да се сблъскат прави завой и в продължение на 7 минути лети успоредно със самолета. През това време апаратурата на самолета била повлияна и радио сигнал нямало.

Другият случай е от 1984 година и за него разказват двама български пилоти на хеликоптер – Георги Димитров и Николай Белев. Те са летели с хеликоптера над Родопите, когато забелязали обект, приличащ на пумпал по думите им. От дъното му излизала светлина, която осветявала земята отдолу. И в двата случая обаче пилотите не са имали контакт нито с обекта, нито със съществата в него.

Вижте още:
САЩ и Израел общували с галактическа федерация на извънземниСпоред бившия ръководител на израелската програма за космическа сигурност Хаим Ешед САЩ и Израел са …Dec 8 2020skafeto.com

Експерти от НАСА смятат, че извънземни са ни предупредили за COVID-19Известен анализатор на сигнали на NASA и експертен криптограф казва, че задълбоченият анализ на елек…Dec 1 2020skafeto.com

Мистерията на извънземните фигури от Нуку ХиваЧетириъгълният остров Нуку Хива представлява атол с площ 330 квадратни километра, дължината му е 30 …Aug 11 2020skafeto.com


loading...