ослепителна

Женската красота е тема, която винаги е актуална. Много жени се стараят да бъдат красиви ежедневно, което често изяжда голяма част от свободното ни време. Това не само не е ефективно, но и може да бъде особено дразнещо, когато нямаме много време, но имаме желание да изглеждаме добре. Затова днес ви представяме 6 трика, благодарение на които ще можете да сте ослепителна с много малко усилия.

Жените често са готови да похарчат много пари и да изгубят много време, опитвайки се да поддържат здрава и млада кожата си, предават от dama.bg. Но малко дами знаят, че е възможно да изглеждаме перфектно и без да използваме скъпи гримове и да посещаваме салони за красота. Представяме ви 12 лесни трика, които ще ви помогнат да изглеждате невероятно, без да сте вложили прекалено много време и финанси. Кой ви хареса най-много?

6Маска с краставици

pixabay.com

Краставиците помагат за намаляването на тъмните кръгове под очите. Съществува трик, който освен, че ще намали тъмния цвят, но и подуването на клепачите, е да смелите малко краставица и да я замразите във форма за лед. С кръгови движения масажирайте кожата под очите.

Назад

Всяка жена иска тази рецепта – ето я тайната на японките за безупречната им и вечно млада кожаВсички жени по света завиждат на японките заради безупречната им кожа и късното остаряване. Истината…Feb 18 2018skafeto.comТайната на ханъмите: Турска рецепта за красота ще ви изненада с резултатитеТази турска рецепта за красота е хит в южната ни съседка, тъй като е доказала доброто си действие в …Jan 22 2019skafeto.com