бърз тест психология

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Психологическите тестове са не само интересни, но и изключително точни. Причината за това е, че са създадени от психолози, въз основа на редица изследвания и опити така, че да могат да помагат на хората да се разберат по-добре от една страна, а от друга страна да помогнат на работодателите да преценят евентуалните си работници по-прецизно. Днес ви представяме един бърз тест, който ще разкрие каква е същността ви.

Първите тестове за личност се появяват през 20-те години, пишат от jenata.blitz.bg. Те обикновено се използват, за да се опрости процеса на подбор на войници във военните сили. В днешно време има много такива тестове и техните, чиито цели се различават от клиничната психология до консултирането на взаимоотношенията. Всичко, което трябва да направите, е да отговорите на прост въпрос, след като разгледате снимката. Не е нужно да сте внимателни, просто погледнете и ни кажете колко коне виждате на снимката!

Колко коне виждате?
Понякога начинът, по който подхождате към дадена ситуация, може да повлияе негативно на вашите решения, а друг път може да бъде полезен. Както и да е, възприятието е важно и вашите предположения, интуиция и преценка могат да ви помогнат да вземете решение. Всяко решение, което вземате, отразява вашата личност. Е, колко коне видяхте на снимката? Един, между 5 и 10 или 11 и повече? Готови ли сте да научите отговора?

Един кон
Ако видите само един кон, не си много наблюдателен и гледаш на повечето неща от повърхността. Всъщност не се притесняваш от малките неща и си един от онези хора, които вземат решения бързо. Вярваш, че всички сме свързани и всичко е част от по-голямо цяло, което те кара да разбереш силата на екипната работа. Ти вярваш в единството. Това те прави играч в екип и добър лидер и слушате мнения и идеи, като същевременно им давате честна мисъл.

Ти си човек със способността да визуализираш понякога неща извън тяхното истинско значение. Ако заложите на нещо то поне не забравяйте да го направите. Имаш способността да гледаш на нещата по различен начин, но това не те прави егоцентричен. Опитваш се да изясняваш фактите си, така че е трудно някой да те накара да повярваш в нещо, което не искаш. Ти също така не губиш лесно дебатите, в който влизаш. Ти си човек, който вярва в себе си и не се интересува какво мислят хората за теб.

Между 5 до 10 коня
Ако можете да видите между 5 до 10 коня, тогава си човек, който приема нещата сериозно и във всяка ситуация се опитвате да дадете най-доброто от себе си. Ти си перфекционист, много си разумен и винаги си фокусиран върху задълженията си. Едва ли имаш проблеми с постигането на целите, които си поставил за себе си. Въпреки това, понякога можеш да си малко хаотичен, въпреки че това не върви ръка за ръка с твоята перфекционистка персона. Но е добре понякога да бъдеш такъв и може би вече ще разбереш този факт.

Ти си човек, който обича да бъде очакван и чакан и затова обичаш да планираш всичко. Нямаш проблем да повтаряш нещата или да вървиш напред-назад за нещо, особено когато знаеш, че това води до целите ти. Ти си уверен човек и си сигурен в себе си през повечето време. Понякога подценяваш нещата поради това отношение, което води до неуспехи от време на време.

11 коня или повече
Ако можеш да видиш 11 коня или повече, то ти си много наблюдателен и детайлен човек. Имаш способността да възприемаш много неща, които другите хора просто не могат. Когато имаш работа за вършене, обикновено се справяш задълбочено, без да пропускаш никакви подробности, за да постигнеш съвършенство. Ти си сигурен, че всичко е така, както искаш и това обикновено те кара да бъдеш винаги сред най-добрите. Обичаш да правиш нещата по методичен начин, следвайки процедура или набор от инструкции.

Обикновено получаваш най-добрите резултати. Но не забравяй, че твоето внимание към детайлите може да се използва и в други ситуации. Ти си човек, който винаги иска само най-доброто и почти винаги го постига. Но постоянното ти желание за съвършенство обикновено те прави несигурен за крайните резултати. Съветваме те понякога да се пуснеш по течението и да не приемаш нещата прекалено сериозно. Колко коня видяхте? Съгласни ли сте с резултатите? Споделете отговора си в коментарите и не забравяйте да споделите статията, ако смятате, че сме се ви помогнали.

Вижте още:Лесен тест: Изберете картина и вижте каква личност сте (Снимка)Психологическите тестове са не само интересни, но и изключително точни. Причината за това е, че са с…Dec 14 2019skafeto.comЛесен тест разкрива колко сте интелигентни (Снимка)Психологическите тестове са не само интересни, но и изключително точни. Причината за това е, че са с…Dec 5 2019skafeto.com