Монетите от древни времена се смятат за символ на просперитет и огромен успех. Ето защо решихме да им поверим отговорна мисия: да ви кажат кога ще забогатеете, пише jenata.blitz.bg.
За да направите това, просто изберете една от монетите, които харесвате.
Монета 1
Работа, работа и пак работа. Вие не сте от хората, на които парите им падат сякаш от небето. С други думи, трябва много да се трудите, за да спечелите всяка стотинка. Не бързайте да се разстройвате. Ще получите резултатите, които искате стига да останете упорити до края. Не се отказвайте въпреки неуспехите и пораженията. Хубавото е, че ще се научите да цените спечеленото с пот на челото.
Монета 2
Вие сте много близо до богатството. Потърпете още малко. Скоро ще получите голяма сума пари. Може би това ще е от предложение за печелившо сътрудничество или ще можете да реализирате свой собствен проект. До края на есента яе получите голяма печалба, ако не се страхувате да поемате рискове.
Бърз тест разкрива кога ще забогатеете! Изберете си една от монетите и вижте какви са шансовете ви
Много интересен тест: Кое число е скрито под колата? Само 30 процента от хората познаватТази загадка може и да ви затрудни, нищо че изглежда лесна. Само 30% от всички, които са опитали да …Oct 26 2018skafeto.com

Монета 3
В близко бъдеще ще намерите финансова стабилност. Обаче не чакайте големи печалби. Това не значи да пестите всяка стотинка. Купувайте каквото ви харесва и давайте подаръци на своите близки. Колкото по-лесно се разделяте с парите, толкова по-лесно и те ще достигат до вас по-късно.
Монета 4
Можете да се поздравите, вие сте истински късметлия. Съдбата ви дава големи шансове, дори когато всичко ви изглежда загубено. Лесно и бързо ще разрешите дори най-големите си проблеми. В близко бъдеще финансовото ви състояние ще се подобри драстично и ще получите много пари. Единственото нещо, което трябва да направите, е да не пропускате шанса си за забогатяване, който съдбата ще ви изпрати.Важно за всички: Тест, съставен от само от 4 въпроса ще разкрие истинската ви същностТипологията на Майерс-Бригс е психометричен въпросник, който разкрива как хората възприемат света ок…Oct 23 2018skafeto.com

loading...