бюрото
socialprotectionbd.org

Това, което е около вас, влияе много пряко на това, което се случва във вашия вътрешен свят. Когато става въпрос за декориране на вашия дом или работно място, има голямо значение как ще проектирате и организирате свободните пространства, за да отговарят на вашите цели и намерения. Има една сентенция, която гласи: „Колкото по-ползотворно е пространството, толкова по-ползотворен е и домът.“ Създайте обстановка, която изцяло да отговаря на целите на самото помещение. В спалнята например не е хубаво да правим нищо друго освен да спим  и други неща, разбира се, за които няма да споменаваме сега.. Причината е, че когато умът ни свързва спалнята с други дейности (учене, работа и др.) ще ни е много по-трудно да заспим. Декорирането на бюрото в офиса се базира на същия принцип. Подредете всичко по начин, който да ви мотивира.

Как да подредим бюрото си, за да сме по-творчески настроени
dailydreamdecor.com

Топ 5 източника на вдъхновение и къде да ги намеримЧесто срещано е погрешно схващане, че само хората на изкуството се нуждаят от вдъхновение и то много…Jun 1 2019skafeto.com

В много изследвания и проучвания е установено, че някои неща са полезни за почти за всяка работна среда (добавянето на растение към бюрото ви може да увеличи производителността с 15%; седенето в близост до прозореца, докато работите, може да подобри съня и да повиши енергийните нива). Относно култивирането на нашето вдъхновение, попитахме ориентирани към дизайна хора как те самите приканват продуктивността и вдъхновението в своите работни пространства. Ето някои от любимите им стратегии, които можете да имитирате в офиса или дома си:

Осигурете си повече пространство и движение

Как да подредим бюрото си, за да сме по-творчески настроени
Coaster Furniture

Сара Комбс е успял интериорен дизайнер. Знаете, че тази професия е пряко свързана с имаджинерния начин на мислене. Трябва да се разглежда всичко извън зададените рамки и да се раждат постоянно иновативни идеи. Тя постига това, защото си е осигурила достатъчно „въздух“ около себе си. „Когато имаме пространство около на вас, даваме свобода както на тялото си, така и на ума си да се развихри“. Тя излиза често навън, за да остане насаме с мислите си и това наистина и помага да съсредоточи, когато работи върху нов проект.

Внесете природата в офиса си

Как да подредим бюрото си, за да сме по-творчески настроени
Pinterest

„Въвеждането на външния природен свят помага за създаването на психическо спокойствие по време на работния ден, което от своя страна води до цялостно физическо и емоционално благополучие“, споделя дизайнерът Лорънс Кар. Поставете на бюрото си изображения на красиви природни пейзажи или ароматизатор с естествени аромати като билки, плодове, планина или море. Разбира се, стайните растения също са задължителни. „Обичам да имам растения на мястото, където работя“, добавя Комбс. „Поливането на растенията е перфектната кратка почивка от работния процес и добавя толкова много жизненост на вашия вътрешен свят.“

Тези 7 разкошни растения могат да оцелеят дори и в мрак и ще превърнат дома ви в райска градинаКой не иска домът му да е украсен с красиви растения? Много домакини полагат похварни усилия да си с…Jun 15 2017skafeto.com

Обградете се с вдъхновяващи за вас предмети

Как да подредим бюрото си, за да сме по-творчески настроени
tendances.orange.fr

Дали това ще бъде любимата ви книга или красива керамика, която ви е подарък от скъп за вас човек, няма никакво значение какво точно ще бъде стига да има сантиментална стойност, защото сме различни и като такива ни вдъхновяват различни неща. За Лара Комбс един от основните източници, от които черпи креативност са модели цветни плочки под формата на картина, любимото ѝ ветрило (за което тя твърди, че придава екзотика към нейните идеи, тъй като е закупено от близкия Изток).

Вътрешно и външно отражение

Как да подредим бюрото си, за да сме по-творчески настроени
Pinterest

Във философията на фън шуй огледалата представляват експанзивна творческа енергия. Анжи Чо е архитект от Ню Йорк, придържащ се към китайското древно изкуство за хармонизиране на енергията, сподели един интересен трик, който си струва да бъде изпробван. Той препоръчва да закупите две малки огледала и да ги сложите на стените, така че да се отразяват едно в друго. Тоест трябва да имате по едно огледало от дясната си страна и едно от лявата. Ако нямате стени от двете страни на вас, просто поставете огледало на бюрото си. Просто се уверете, че той отразява нещо, което ви носи радост, като например прозорец с изглед към външната страна или произведение на изкуството, висящо във вашия офис.

Любители сте на кристали? Ето кой кристал приканва творческия ви Аз да излезе на показ:

Как да подредим бюрото си, за да сме по-творчески настроени
Pinterest

Енергията на камъка Цитрин е като тази на слънцето – топла, успокояваща, проникваща, енергизираща и даваща живот. Подхранва с енергия всяко ниво и аспект в живота и привлича подходящите приятели и наставници, които да повдигнат растежа на човек. Цитринът се смята за ценен и в изцелението на духовния Аз, тъй като е мощен очиствател и регениратор. Той пренася добродетелите на самолечението, вдъхновението и самоусъвършенстването на човек.
Легендарните писатели: всяка котка е вдъхновение и изкуствоКакво обединява големите имена в литературата като Ърнест Хемингуей, Марк Твен, Чарлс Буковски, Жан-…Jul 17 2019skafeto.com


loading...