бюти трикове

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Всяка жена знае, че грижата за кожата и като цяло външния вид не е еднократно действие. Трябва да полагаме ежедневни грижи, ако искаме да изглеждаме добре. Има някои бюти трикове, които са много полезни и ще ни помогнат да сияем на сутринта, ако започнем да ги правим всяка вечер и днес ще ви разкрием кои са те.

Сутрините на много жени изглеждат по следния начин – няколко пъти отлагане на алармата, ставане след 7.30, очевидно вече закъсняващи за работа, без идея какво да облечем, а косата ни изглежда като гнездо на врани, предават от iwoman.bg. Стресовите събуждания са най-лошите и за съжаление ги познаваме твърде добре. Ето защо събрахме 5 полезни трика за красота, котио да приложите вечер, за да можете да блеснете на сутринта.

1. Двойно почистване на лицето
Вместо да прекарвате ценни сутрешни минути в миене на лицето си, организирайте цялата си програма преди лягане. Започнете с препарат на маслена основа, за да почистите грима, а след това използвайте нежен почистващ гел. Завършете ритуала със серум и нощен крем. По този начин лицето ви ще сияе, а и няма да се налага да го миете, отстранявайки и полезните масла, които кожата е отделила по време на сън.

2. Мийте косата си вечер
Говорейки за поддръжка на косата, трябва да миете гривата си нощно време, а не сутрин. От една страна ще намалите времето за приготвяне, а от друга ще избегнете наелектризирането. Не подценявайте и балсамите без отмиване, защото именно те ще накарат кичурите ви да имат блясък и да не са заплетени, когато се събудите.

3. Спете с нисък кок
Разбира се, не казваме всяка вечер да спите с вързана коса, но ако сте я измили току-що и не ви се ще да се събудите с грандиозен обем, то оформете нисък кок на леко влажна коса. На сутринта ще имате доста естествени вълни.

4. Използвайте ексфолиращи памучни тампони
Веднъж или два пъти седмично премахвайте мъртвите клетки, за да озарите тена си. Можете да изпозлвате специални ексфолиращи тампончета, които се продават в малки кутийки, защото упражнението отнема само няколко секунди, а прави огромна разлика.

5. Хидратация, хидратация и пак хидратация!
През зимните месеци или когато почувствате кожата си суха или опъната, заложете на шийт маска, а отгоре поставете топла влажна кърпа за няколко минути, за да подейства по-дълбоко и по-добре. На участъците с по-суха кожа като колене, лакти и глезени нанесете чист вазелин.

Вижте още:8 известни дами над 40, които не вярват в пластичната хирургияВ света има много известни дами, които дори в понапреднала възраст изглеждат невероятно. Често в тез…Nov 22 2019skafeto.comТайни от Япония: 10 съвета за сияйна и красива кожаЯпония е държава, която е на много високо технологично ниво, но освен това там на почит е издигната …Nov 12 2019skafeto.com