ванга руски медии

Голям глад ще дойде след епидемия от страшен вирус. Това е предрекла Ванга според пророчество, появило се в редица руски медии през миналата седмица.

Очакванията са, че бедствието ще дойде не само от оставането без работа на милиони хора заради настъпващата рецесия, а и защото климатичните промени ще се отразят пагубно на реколтата. Баба Ванга била обявила и че след първата вълна ще има и втора от заразата, твърдят руските медии.

Втората вълна вероятно ще бъде по-силна. За да се справят със задаващите се беди, хората в света трябва да действат с обединени усилия. Русия щяла да остане в най-изгодно положение в сравнение с другите държави. Да бъде просперираща страна, способна да изхранва гражданите си. Не е съвсем ясно как това ще става, тъй като в същото време летата щели да бъдат горещи и сухи, което да доведе до събирането на слаби реколти.

На 11 август се навършиха 24 години от кончината на Ванга. Тези дни се появи и нова версия за това как светицата от Рупите е получила свръхестествената си дарба от ходжа в Битоля. За това свидетелства Фимка, дъщеря на Кристина Михайлова, съседка на Вангелия Гущерова (Ванга) в детството им в Струмица, пише „Монитор“.

„Мама е родена през 1916 г. Като деца са си играли с Ванга, в един двор са живели и пораснали. Майка ми е другарувала с Ванга и съм я питала: – Абе, мамо, как почна тетка Ванга да гледа?“, разказва Фимка. „Майка ми казваше: – Абе водеха я по ходжи, по църкви, по доктори – да прогледне с очите. Веднъж я водиха в Битоля при прочутия битолски ходжа, той нещо направи. Оттогава тя започна да гледа и пророкува“, добавя още дъщерята на Кристина. Фимка обаче си спомня, че Ванга не е била съгласна с версията на Кристина.

Виж още:Близки до Ванга извадиха зловещите ѝ предсказания за К-19 на бял святВ мрежата се появиха нови твърдения, че най-известната българска гадателка е предвидила епидемията в…Jul 23 2020skafeto.com

Неизвестно досега предсказание на Ванга – ето къде е библейският Ноев ковчегНе в планината Арарат, а заседнал някъде между планините Пирин, Рила и Родопите, в близост до река М…May 11 2020skafeto.com

Д-р Здравка Методиева, снаха на Ванга: Тя предсказа новата болест и това, което предстоиД-р Здравка Методиева е снаха на Ванга и живее с нея 22 години – от 1974-та до смъртта на пророчицат…Mar 24 2020skafeto.com


loading...