Василена Гръбчева

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Бившата приятелка на водещия от БТВ Антон ХекимянВасилена Гръбчева, му нанесе много болезнен удар. При това от екрана на конкурентната Нова телевизия. Бившата изгора на Тони призна без всякакви притеснения, че в живота й има нов мъж, с когото е напълно щастлива.Като по филмите: Хекимян вече е определил датата на сватбата си, съвсем скоро ще еВодещият на предаването „Тази сутрин” по БТВ Антон Хекимян толкова е разочарован от жените, че е реш…May 6 2019skafeto.com

Мис Телевизионен чар Василена Гръбчева заби нож в сърцето на бившия си приятел Антон Хекимян, с когото доскоро бяха една от най-обсъжданите двойка. След като се разделиха обаче, сърцето на Василена бе свободно за съвсем кратък период от време.
Василена Гръбчева

Топ репортерката, за която се тиражираше, че е изпаднала в жестока депресия след раздялата с Хекимян, показа в ефир при гостуването си при Гала в „На кафе“, човекът, който я е извадил от тъжното състояние. Новата любов в живота на журналистката е чаровен лекар!

По време на разговора с Гала Василена сама натискаше дистанционното и на екрана в студиото се появяваха различни нейни снимки – лични и професионални. На една от тях репортерката сияеше от щастие в компанията на симпатичен мъж, съобщават от „Петел“.

„Това е Асен Цеков, избран за млад лекар на годината и моторист. Той е човекът до мен. Отидох един ден да правя материал за благотворителна кауза и го срещнах на бензиностанция. Видяхме се по работа, а две седмици по-късно вече живеехме заедно“, сподели с откровен и развълнуван тон Гръбчева. И добави:

„Той твърди, че като ме видял, бил сигурен, че съм неговата жена. Не ми се е случвало нещо подобно. След две седмици заживяхме заедно и сега живеем заедно… Дали имаме планове? Всичко зависи от него, аз какво да направя.“
След като бе пределно откровена за любовта, Василена призна също, че има желание в най-скоро време да изкара и книжка за мотор – вероятно за да прави компания на новата си половинка.

„Имам желание да изкарам книжка и аз да карам мотор, макар че той не е съгласен. Помагам му в кампанията, помагаме на хора, на социално слаби семейства, ходим при деца в Роман. Той е неврохирург, той спасява живот, моята работа не е толкова отговорна…”.Бившото гадже на Хекимян – Василена Гръбчева, го смени с млад лекарПопулярният водещ от БТВ Антон Хекимян още не може да се възстанови емоционално от раздялата с бившо…May 8 2019skafeto.com