Лятото е към края си, а Васил Найденов е доникъде с прословутия ремонт на софийското си жилище и току-виж падне сняг, преди певецът да го е привел във вид, годен за обитаване. Най-новата покупка на Кеца е умна кухня, която обаче вече близо месец стои из кашоните в центъра на хола му, съобщава „Ретро“.
От ранна пролет комшулукът на Найденов в блок №70 на столичния бул. „Витоша“ няма мира заради чутовния ремонт, който звездният им съкооператор започва. Изпълнителят на „Телефонна любов“ притежава три апартамента на петия етаж. Стените помежду им обаче бяха сринати, след като ремонтна бригада нахлу в тях с къртачи, за да обедини жилищата в едно огромно.Големият Емил Димитров остава без музей: Ето какво провали тази чудесна инициатива на сина на легендарния певецЕмил Димитров-син се отказва от идеята да направи музей, посветен на легендарния си баща.
„С годинит…
Apr 16 2018skafeto.com

Заради изтърбушената вътрешност на сградата възрастните хора в блока пропищяха от Найденов, но дори серията им от жалби в Столичната община не отказаха певеца от намерението му да превърне жилището си буквално в конюшня от 220 квадрата.
По време на летния сезон спокойствието на пенсионерките частично било възстановено, тъй като ремонтът съвсем зациклил. Почти всяка вечер обичаният изпълнител бил на участия из страната и чужбина и почти не се вясвал в дома си. „Общо взето, цяло лято съм на колела и ремонтът върви много бавно“, оплаквал се Кеца.

Понеже не можел да надзирава лично майсторите, разпуснал бригадата до второ нареждане. Затова и вече месец нямало кой да му монтира ултраинтелигентната кухня, която му доставили от чужбина. Тя разполагала с всевъзможни интерактивни функции, като мивката и печката се задвижвали със сензори за жестове, които задействали механизмите на пускане на водата или на котлоните.
„В средата на хола съм стоварил печки и цялото кухненско обзавеждане. Проблемът ми сега е, че понеже нямам кухня, нямам и къде да ям“, вайкал се Найденов. Според запознати за интелигентното оборудване звездата се е бръкнал доста надълбоко – поне с 30-40 хилядарки.Орлин Горанов не сяда на масата без тази салата! Екстра е и лятото, и зимата, и с вино, и с ракия, казва големият певецЕдин от най-обичаните естрадни певци на България – Орлин Горанов, си пада и кулинар. Обича да се вър…Aug 31 2017skafeto.com

loading...