Марта Вачкова се уреди с морска почивка на аванта. Сестра Жекова от „Откраднат живот“ се е настанила във ВИП суит в един от петзвездните хотели, собственост на Дарина Павлова. Откакто преди години беше изловена да се пече гола на затънтен плаж, Вачкова се зарекла, че никога повече няма да свали дрехи на морския бряг.
Единственото място, на което без притеснение се излага на слънцето, е наследствената й вила в село Бойковец, оградена от всякъде с дувари и гъста растителност. В последните дни обаче Марта се радва на лукс и разкош на разноските на вдовицата на Илия Павлов.Марта Вачкова най-сетне се втали със зверска диета! Тайната й за свалянето на 15 килограма е разкритаМакар че актрисата Марта Вачкова винаги е проявявала чувство за хумор по отношение на закръглените с…Nov 20 2017skafeto.com

Дарина поканила приятелката си да сподели с нея ваканцията си в италианския курорт Порто Черво, където се намира в момента. Но Марта отказала под предлог, че не й се бие път зад граница след екскурзията й до Лондон с Владо Пенев.
Затова Дарина подарила на близката си дружка едноседмична почивка в тузарския Интернационал казино & таур суит в Златни пясъци. Където Марта се наслаждава на истински лукс.
Източник pik.bgНяма да спрете да си приготвяте тази неземна вкусотия! Ще си изгризете и пръстите с бюрека с гъби и пиле на Марта ВачковаКолкото е добра на сцената и пред камерата актрисата Марта Вачкова, поне толкова я бива и в кухнята.…Mar 20 2017skafeto.com

loading...