Вдовицата на покойния милионер Стефан ШарлоповБояна, пръска парите му по шамани, врачки и екстрасенси, разказва „Уикенд“. След внезапната смърт на българския Доналд Тръмп в началото на 2018-а неговата любима се е втурнала да търси утеха в книги по популярна психология и срещи с всевъзможни гурута в тази област.Вдовицата на Шарлопов свали траура: Намери утеха в обятията на младокКолкото и скъп човек да загубим, в даден момент трябва да преодолеем удара и да съумеем да продължим…May 22 2019skafeto.com

Разходите й за подобни терапии до момента се изчисляват на близо 100 хиляди лева.
Само един от семинарите за личностно развитие, на които хубавата Бояна Шарлопова е била, е с такса за участие от почти 1000 лева. Той се е провел в два последователни дни, през които блондинката е слушала лекциите на популярна канадска шаманка, посветени на справянето с негативните емоции.
Вдовицата на Шарлопов пръсна 100 бона по врачки: Хубавата Бояна бори стреса с шамани

Вдовицата посещавала подобни мероприятия вече повече от година. За тях до момента са отишли пари колкото за двустаен апартамент в София, изчисляват нейни познати.
Причина за страстта й към езотериката и психологията била внезапната смърт на мъжа й, която за нея била огромен шок. За да дойде на себе си, Бояна потърсила помощ в свръхестественото.

Тя ходела по скъпи семинари, била редовна клиентка на Наталия Кобилкина и нейните колежки, а отделно от това имала и собствен психолог, който се радвал на значителни финансови постъпления, откакто я привлякъл в кабинета си.

Разходите по терапията обаче били нищо в сравнение с полученото от милионера наследство, което се изчислява на десетки милиони. Бояна все още не можела да пребори психическата травма от загубата на съпруга си, въпреки че вече имала нов мъж до себе си.

Както седмичникът писа, от известно време се говори, че хубавата госпожа Шарлопова била в романтични взаимоотношения със свой бодигард. Това ново начало в любовта, според запознати, било резултат от редовните й посещения при специалисти по езотерика, които й помогнали да загърби миналото и да продължи напред. Един от най-близките й съюзници в това пък била дъщерята на покойния ѝ съпруг от негов предишен брак – Ева.

До ден днешен двете дами са първи приятелки и дори се говори, че често ходели заедно по врачки и шамани.
„Ева няма нищо против мащехата й да харчи парите на баща й за подобни терапии, които иначе са със съмнителна стойност. Бояна твърди, че те й помагат – това е най-важното”, смятат познати на семейството. Поне по снимките си вдовицата на милионера изглежда изключително добре. Говори се обаче, че ще мине още много време, докато се възстанови напълно от шока от внезапната му смърт.Стефан Шарлопов 2 години живял на прага на смърттаХотелиерът и един от най-богатите българи Стефан Шарлопов е живял с мисълта, че всеки ден може да му…Feb 24 2019skafeto.com

loading...