Пуерториканецът Освалдо Риос, който се прочу в България с ролята си в записаната в Книгата на Гинес сапунка „Касандра“ като най-излъчвания испаноезичен сериал, от години не поддържа никакви отношения с оперната певица Весела Нейнски. С един от най-желаните актьори съквартирантката в „Биг Брадър“ имаше гореща авантюра в най-славните му времена, но с днешна дата Весела е нищо повече освен едно от многобройните му завоевания, пише вестник „Ретро“.
Фенките на латино сериала едва ли някога ще забравят момента, в който дългокосият актьор дойде на посещение в България. Истерията по красавеца в онези времена завладя села и паланки, а край НДК се сформира мегамитинг. Посещението на Освалдо засенчи това на екранната Касанрда – Корайма Торес, а той самият си остава и до днес най-топло посрещнатият артист в България.Гаджето на Джулиана Гани хвърли истинска бомба: Ето какъв мръсен номер са й скроили от Биг Брадър„Джулиана напираше и аз да вляза с нея в къщата на „Биг Брадър“. Две седмици води преговори с продуц…Nov 13 2018skafeto.com

По време на престоя си у нас само две нашенки успяват да привлекат вниманието на пуерториканския плейбой. Най-напориста в стремежа си да интервюира Риос се оказва Диана Любенова. Пикантната клюка от години носи, че заради Освалдо журналистката е нарушила принципа си да не смесва работата с удоволствието, но дали това наистина е така, Диана никога не е коментирала. За разлика от нея обаче, синеоката Весела Нейнски няма никакви спирачки и използва всеки удобен случай, за да афишира авантюрата си с Риос. „He cъм имaлa чaĸ тoлĸoвa вpъзĸи, ĸoлĸoтo ми пpипиcвaт мeдиитe, нo Ocвaлдo ocтaнa зaвинaги в мeн. Той е №1, дaвaшe ми вcичĸo и във физичecĸи, и в дyxoвeн acпeĸт. Винаги ще уважавам този човек, защото той е открит и прям“, хвалела се е неведнъж оперната певица.
Весела и до днес се гордее с това, че е единствената българка, получила привилегията да гостува в дома на Риос в Пуерто Рико.Пълен и неочакван обрат: „ВИП Брадър“ остава без лиценз заради Кулагин и Ванко 1Холандската компания „Endemol Shine Group“, която държи лиценза за излъчването на „Биг Брадър“ по св…Nov 7 2018skafeto.com

Ако вярваме на откровенията й, Освалдо я наричал „моята кукла Барби“. След незабравимите нощи и дни в ранчото на звездата, колкото и нескромно да звучи, певицата твърди, че е имала възможността да носи и неговата фамилия. Защо обаче не е стигнала до брак с него – историята тук мълчи.
От 1998 г. насам обаче Весела и Освалдо поддържат само виртуална кореспонденция, и то само за рождения ден на актьора. Тогава неписан закон на певицата е да посвети на Риос пост в социалната мрежа, с който хем да му покаже, че още го пази в сърцето си, хем да напомни за нявгашната им авантюра. За рождения си ден миналата година секссимволът от куртоазия е благодарил за поздрава. Но в неговия профил, за разлика от този на Нейнски, снимки с оперната ни дива липсват – красноречив факт, че Освалдо не помни рождения ден на бившата си българска любовница.

loading...