петък

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Съществуват много различни молитви, всяка от които има своя собствена сила и е насочена към нещо хубаво, което да ни се случи в живота. Молитвите обаче не могат да бъдат силни и ефективни, ако самите ние не влагаме в тях своята вяра и положителна енергия. За да можем да постигнем желания ефект и святата молитва да ни помогне, трябва да изричаме всяка една дума от нея с желание и смирение, защото в противен случай молитвата си остава просто текст. Днес сме решили да ви покажем пълния текст на една вечерна молитва, която носи със себе си много здраве и късмет. Казва се вечер, непосредствено преди лягане и можем да се молим с нея всеки ден.
„В името на Отца и Сина и Светия Дух. Амин!
Господи Иисусе Христе, Сине Божи, заради молитвите на Твоята пречиста Майка, на преподобните и богоносни наши отци и на всички светии, помилуй нас! Амин!
Слава на Тебе, Боже наш, слава на Тебе.
Царю небесни, Утешителю, Дух на истината, Който си навсякъде и всичко изпълваш, съкровище на благата и подателю на живота! Дойди и се всели в нас и ни очисти от всяка сквернота и спаси, Благи, нашите души.Молитва към Иисус, която се казва само в срядаДнес сме решили да ви представим една страхотна молитва, която има изключителната сила да помага на …Mar 5 2019skafeto.com

Свети Боже, свети Крепки, свети Безсмъртни, помилуй нас (три пъти).
Слава на Отца и Сина и Светия Дух, сега, и винаги, и во веки веков! Амин!
Пресвета Троице, помилуй нас, Господи, очисти нашите грехове, Владико, прости нашите беззакония, Свети, посети и изцери нашите немощи, заради Твоето име.
Господи, помилуй (три пъти).
Слава на Отца и Сина и Светия Дух, сега, и винаги, и во веки веков! Амин!“Молитва към Св. Иоан Предтеча, която да казваме всеки вторникВижте страхотния текст на една силна молитва, насочена към Св. Иоан Предтеча, която според православ…Mar 12 2019skafeto.com