стара душа

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Дали това е нашето първо раждане, или душата ни е била на нашата планета и друг път, може да се разбере лесно и бързо. Ако отговаряте на тези две условия, то най-вероятно сте стара душа и сте били тук и преди.

Първото условие е, че все нещо не ви харесва в ежедневието ви. Става въпрос за това, че всички неща, които правите с близки и приятели са добре, но вие осъзнавате, че нещо не е наред. Често имате усещането, че нещата могат да се случват по по-добър начин, че хората могат да бъдат по-добри.

Имате чувството, че сте като диво животно, затворено в клетка и, че играете някаква роля. Често мислите за душата, за преражданията, за астрология и сънища. Всички тези неща говорят за това, че имате стара душа, която вече е минавала по пътя на живота. Второто условие е отношението ви към хората и влиянието, което имате върху тях.

Животното, което първо видите на картинката, разкрива същността на душата виВсеки един психологически тест може да разкрие различни, неизвестни за нас черти от характера ни. Ос…Mar 12 2019skafeto.com

Хората често се обръщат към вас за съвети и помощ, независимо от възрастта си. Случва се по-възрастните от вас да усещат интуитивно, че имате опит и можете да им окажете съдействие. Вие сте по-спокойни и уравновесени и цените принципите повече от материалните неща. Това свидетелства, че душата ви вече е била тук и се е наситила на материалното. Сега вече обръщате внимание на по-стойностни неща и сте концентрирани да помагате на хората.

Ето кои зодии задушават своите половинки с чувствата сиАко някои хора се оплакват от това, че половинките им далеч не им обръщат внимание и винаги се чудят…May 14 2019skafeto.com