Мнооого комфортно в кожата си на 55 год.! Хванах бас, че ще бъда 50 кг. на тазгодишната ми морска почивка. Познайте спечелих ли! ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ГО СПЕЧЕЛИХ!!“, написа Илиана Раева във Фейсбук.
„С много голям кеф си направих морската фотосесия и ще покажа един ден на Илиана, баба й как на 55 (год.) е била 50 (кг.)! Е, ще бъда честна… днес съм 51 кг., но почивката свърши и си дадох свободно“, разказва още Раева.
“Свещена земя е нашата. Където и да копнеш в България, навсякъде излизат археологически ценни находки. От целия свят идват тук и се дивят, ама ние не оценяваме богатството на земята ни.” Това пък публикува Илиана Раева в профила си във Фейсбук ден след морската фотосесия.
„Един незабравим ден, в който се докоснахме до магията на Хераклея Синтика – древен град в недрата на Рупите. Не мога да опиша в какво безвремие изпаднахме с Наско и Славея докато се разхождахме и стъпвахме върху достолепните и мъдри камъни на възраст над 2300 години… С какъв респект и възторг се любувахме на творените от древните мраморни колони, лъвски глави, канализация, магазини, черкви, улици и площади…
Вижте Илиана Раева по бански: С голям кеф си направих фотосесията - на 55 г да тежиш 50 кг (СНИМКИ)
Вижте Илиана Раева по бански: С голям кеф си направих фотосесията - на 55 г да тежиш 50 кг (СНИМКИ)
Вижте Илиана Раева по бански: С голям кеф си направих фотосесията - на 55 г да тежиш 50 кг (СНИМКИ)Илиана Раева свирепо защити Славея за скандала с майките: Долу ръцете от дъщеря ми! Употребихте ли всички клетви към семейството ми?Илиана Раева се включи в защита на дъщеря си в социалната мрежа. Припомняме, че Славея укори майките…Jun 21 2018skafeto.com

Да знаеш, че стъпваш на местата, където са стъпвали митичните синти (тракийско племе), великите римляни, елините, македонците че дори и келтите. Град, завладян от Филип Македонски, който назначава за негов управител любимия си син Александър Македонски…
Беше едно истинско вълнуващо пътуване и потъване в миналото, благодарение на разказа на местния Илия – толкова вещ по темата…“, пише Раева.
„Никога няма да забравя, какво прочетох в една от книгите за Ванга преди около 20 години, писани от племеницата и Красимира: “Копайте тук! Тук е историята на България!”

“Според Ванга именно тогава преди хилядолетия е изригнал вулкан. Под огнената лава е погребан античният град Хераклея Синтика и са загинали хиляди хора. Те били високи, едри и се обличали в дрехи, тънки и блестящи като станиол. Били много просветени. Реката, която течала през града, била златоносна и всяко новородено дете било потапяно във водите й. Градските порти били украсени с големи позлатени крилати животни. Тук, на това място, имало три големи храма – „Света Петка“, „Света Богородица“ и „Свети Пантелеймон“. Горещата бездна, която погълнала селището, сега ни изпраща топлите си пари, за да се лекуваме. Това са въздишките на невинно загиналите хора.
Според Ванга хребетът Кожух е ключът към разгадаването на древното ни минало. Целият град е от благороден метал и дава възможност за акумулиране и препредаване на непозната енергийност“, допълва тя.

„Качихме се в колата изпълнени и заредени.
Мисля си… дали сме наясно, че България би могла да бъде една от най-големите туристически дестинации в света със своите свещени и сакрални местности, с археологическите си находки, с природата си, с които е надарена, ако се подхождаше с необходимата отговорност към всичките тази благословия…
Толкова ми е обидно, че за всичко това се мълчи, не се пише и не се популяризира…
Или може би е за добро, защото в това вълчо време на разпад на морал и ценностна система би било грешка..“, завършва публикацията си Илиана Раева.
Източник trud.bgИлиана Раева: Часове преди да настъпи ужасът в Гърция, Съдбата ми направи много приятна изненада (СНИМКИ)Илиана Раева и половинката й Наско Сираков преживяха кошмарни часове по време на почивката си в Гърц…Jun 28 2018skafeto.com

loading...