На 30 юли тази година се навършиха 18 години от трагичната смърт на популярната фолк певица Румяна. Тя издъна на върха на славата, само на 33-годишна възраст в ужасна автомобилна катастрофа. Децата на Румяна израснаха без нея и днес вече са големи хора. След трагедията с майка им, грижите за тях поема приятелката й Диана, която развива собствен бизнес, пише „За жената“.

30-годишният син на Румяна Илиян и 27-годишната му сестра Мариана живеят в Бургас и развиват кариерите си в областта на музиката. Илиан и Мариана са деца на Румяна от брака й с Руси Андролов, с когото певицата се разделя през 1997 година. В момента Илиян свири на клавир, а Мариана се занимава с пеене, като много музикални експерти са на мнение, че тя е наследила гласовите данни на покойната си майка.
Вижте какво се случи с децата на фолк дивата Румяна 18 години след трагичната й смърт (СНИМКИ)Народната певица Емилия Пашкулева: Не съм употребила алкохол, само 1-2 чашки вино!След фестивалът „Пирин фолк“, народната певица Емилия Пашкулева шофира и я спират полицаи за проверк…Aug 27 2017skafeto.com

Точно като нея и тя завършва музикалното училище в Котел.

Амбицията й е някой ден да даде нов живот на някои от най-емблематичните песни на Румяна, пише списание „Love Style“. Тя непрекъснато записва и свои собствени авторски парчета. Румяна Найденова, пробила във фолка под името Румяна, е родена на 12 декември 1965 година в гр. Камено. Завършва образованието си в Музикалното училище в Котел със специалностите „пеене“ и „кавал“. Свири на пиано. Известно време работи като учителка по музика в Антоново и като солистка на Странджанския оркестър.

След това започва кариерата си като певица. Първият й албум излиза през 1994 г. и носи заглавието „Песни от Странджа“. В албума „Само с теб“ е включен най-големият й хит – баладата „Две очи разплакани“, която се превръща в запазена марка на певицата. Музиката и текстът на песента са записани едновременно, в най-тежкия й момент, когато изживява раздялата със съпруга си Руси Андролов. Известна е с това, че е най-дългокосата певица на Балканите. Дискографията на певицата съдържа общо седем самостоятелни албума, като последният е издаден посмъртно. На 30 юли 1999 г., на километър от Сливенското село Блатец, певицата загива при тежка автомобилна катастрофа.Годжи заби нож в гърба на Слави Трифонов заради изгонената певица Цветелина Грахич„Шоуто на Слави“ е в заслужена лятна ваканция, но страстите и емоциите в екипа не стихват. Както е и…Jul 28 2017skafeto.com

loading...