Деси Банова

Наталия Гуркова ми открадна проекта! Идеята за новото й предаване изцяло копира „Истории на успеха“. Заради нея оставам без работа“, ядосвала се съпругата на президента Росен Плевнелиев Деси Банова-Плевнелиева.
Близки до нея разкриха, че бившата синоптичка била дълбоко обидена на Наталия Гуркова заради новия формат „Те са“, чиято концепция била идентична с тази на авторското предаване на Деси. „Възползваха се от моето майчинство, за да откраднат идеята и аудиторията ми“, гневяла се Деси, пише седмичникът „Галерия“.
Вдовицата на разстреляния Джордже Михалевич обяви съвместния си проект с режисьора Стилиян Иванов миналата седмица.
В „Те са“ под формата на интервюта ще бъдат представяни утвърдени в своята област хора, които ще говорят за пътя си към успеха.Психично разстроен, загубил апетит, Плевнелиев се жали в съда: Не смея да излизам, викат ми „ей, джендър!“Росен Плевнелиев и жена му Десислава Банова са завели гражданско дело срещу агенция „Пик“ заради ста…Oct 4 2018skafeto.com

„Това не винаги ще бъдат добре познатите лица от екрана“, обясняват от екипа на предаването, което стартира на 1 февруари и ще се излъчва всеки петък в Ютюб и Фейсбук.
В действителност така представен, проектът на Наталия Гуркова много напомня на „Истории на успеха с Деси Банова“.
Бившата синоптичка също канеше хора, които са постигнали много да разкажат за своя път към успеха. Друго съвпадение е, че предаването се излъчваше в петък, както и това на Наталия.
Другото общо между тях е, че и двете нямат журналистически опит. Сега, когато предаването на Деси има своя аналог, авторското й предаване трябва да претърпи сериозни промени, за да намери място отново в програмата на Нова телевизия.Ето го тайното имение на Росен Плевнелиев в село Баня: В затворения комплекс всички сгради са във възрожденски стил„Бомба е паднала“ в огромния луксозен комплекс в края на разложкото село Баня, в който доскоро се по…Sep 21 2018skafeto.com

loading...