Владо Карамазов

Продуцентът на „Откраднат живот“ Евтим Милошев ще е вечно благодарен на даскалите в Техникума по обществено хранене в „Банкя“, че не са пришпорвали в кухнята актьорът и за 4 години така и не са успели да го запалят по сладкарството до такава степен, че да го избере за своя професия, пише „Ретро“. Владо Карамазов избутал едва-едва кулинарното училище, и то на гърба на брат си Иван Александров.

Основното си образование Карамазов завършил с 6.00. По това време идеята да стане велик актьор вече се била загнездила в съзнанието му. „Неговата фикс идея беше да запише НАТФИЗ. Но все пак там не приемат от 8-и клас, затова трябваше да запише някъде, където и да е, периода от 4 години. Нашите бяха решили, че ще го правят хладилен техник.Горчиво: Британският актьор Бен Крос се ожени по стар български обичай в Жеравна (СНИМКИ и ВИДЕО)Известният театрален и кино актьор Бен Крос, който живее в България, се ожени за дългогодишната си п…Aug 20 2018skafeto.com

По мое настояване той се съгласи до дойде в ТОХ-а и изкласи на мои лаври, всичките го критикуваха как може да не е поне малко като брат си“, разкри пред ПИК TV братът на актьора – майстор-сладкарят Иван Александров.

Владо Карамазов, около когото ще се плете една от сюжетните линии в новия сезон на „Откраднат живот“, бил истинско бедствие в кухнята. „Това обаче не се отнася за актьорството. Аз обирах на всичките овациите с тортите си, но от него в сладкарството нищо не ставаше“, допълни Иван, който направи една от тортите на кралската сватба на принц Хари и Меган Маркъл.

Учителите се хващали за главата от двете леви ръце на Карамазов, а изпитите били истинско мъчение не само за бъдещия актьор, но и за преподавателите му. За четири години в ТОХ-а Владо така и не наизустил нито една рецепта, а първият му и единствен опит да направи торта приключил с пълно фиаско.

Между двамата братя никога не е имало конкуренция кой е по-добрият, тъй като и двамата са царе в своите професии. „Постоянно ме питат дали и аз съм искал да ставам актьор. Не, това не е никак лесно, за мен това е сложна работа. При нас всяка жаба си знае гьола. Аз се чувствам на мястото си. Сега най-богатите ми клиенти са индийци, чиито сватби достигат до 1 милион паунда“, разкри още Иван Александров.Лукс. Любо Нейков на яхта в Гърция: Актьорът взел тапия за капитан, управлява сам плавателния съдЛюбо Нейков е поредната родна знаменитост, запалила се по яхтите. Комикът е сред най-големите богата…Jul 19 2018skafeto.com

loading...