сънищата сбъдват

Сънищата обикновено са нереалистични и интересни, ако въобще си ги спомним. Понякога обаче сънуваме нещо толкова реално, че след като се събудим се чудим дали това не е спомен, а не сън. Оказва се, че има някои сънища, които са повече от игра на ума по време на сън и могат да се сбъднат на живо.

Сънуването е едно от най-мистериозните и интересни преживявания. В Римската империя е имало практика някои сънища да се разглеждат от Сената, който ги е анализирал, пишат от zdrave.to. Считало се е, че те са съобщения от боговете. Въпреки факта, че един и същ сън може да се тълкува различно при различните хора, има доста често срещани отрицателни сънища, които имат много специфична характеристика. Днес ще ви кажем за няколко, които е твърде вероятно да се сбъднат.

Забиване на нож или застрелване в гръб
Този сън не обещава нищо хубаво. Обикновено предупреждава, че някой от вашите близки всъщност е настроен враждебно към вас. Вероятно той замисля нещо лошо, което да ви стори.

Природни бедствия
Изненадващо, този сън няма нужда от тълкуване. По правило той е пророчески и почти винаги се сбъдва. Не е задължително да се случи в региона, в който живеете, но в някаква част от земята със сигурност.

Покойни близки
Този сън подсказва, че все още се чувствате свързани с починалия и все още сте под тяхна закрила. Ако насън те питат нещо, можеш частично да изпълниш желанието им. Основното нещо – не яжте плодове от ръцете им и не вървете след тях, ако сте дръпнати за ръката и повикани на непознато място.

Ако нещо тежко падне върху вас и не можете да мръднете
Обикновено такъв сън означава много проблеми, свързани най-вече със здравето.10 сънища, които предвещават голям успех и париСънищата обикновено са повлияни от нашето ежедневие, притесненията и емоциите ни. Разбира се, поняко…Sep 26 2019skafeto.comСънищата имат значение! Ето какво е то за всеки ден от седмицата (ЧАСТ 2)Както вече споменахме сънищата са част от живота на всеки от нас. Човек има изключително много на бр…Dec 2 2017skafeto.com

loading...