Любопитно

Водещият Ники Дойнов чака второ дете

Водещият Ники Дойнов чака второ дете

Телевизионият водещ на Нова телевизия Ники Дойнов се подготвя да стане баща на второ дете през новата 2019 г. Новинарят и неговата съпруга Петя били готови да гледат още едно дете и усилено работели по този въпрос. Тяхното голямо желание било да им се роди женска рожба, тъй като вече са родители на момченце (Марко).

Вече имали и измислено име за бъдещата си дъщеричка, която по всяка вероятност щяла да се казва Ана. Въпреки че Дойнов подхожда уклончиво към въпросите и не разяснява дали половинката му си е правила тест, който се оказал положителен, от снимките от последната им семейна ваканция в Родопите се вижда, че Петя е наддала няколко килограма.

Доскоро тя бе с мерки на манекенка, но вече е оформила по-едри бузи и бедра, а напълняването може да е именно от бременността, която двамата пазят все още в тайна заради уроки. Освен това на фотосите бившата стюардеса старателно е прикрила корема си не само с дебелото зимно яке, но и с дълъг вълнен шал, за да не може с просто око да се види дали е бременна, пише в. „Ретро“.

Венета Райкова влязла спешно в болницаТази година е стартирала лошо за здравето на телевизионната водеща на „Папараци“. Причината за лошот…Jan 12 2019skafeto.com

loading…


Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Тази година е стартирала лошо за здравето на телевизионната водеща на "Папараци". Причината за лошото…
error: Съдържанието е защитено!