Ники Дойнов дете

Телевизионият водещ на Нова телевизия Ники Дойнов се подготвя да стане баща на второ дете през новата 2019 г. Новинарят и неговата съпруга Петя били готови да гледат още едно дете и усилено работели по този въпрос. Тяхното голямо желание било да им се роди женска рожба, тъй като вече са родители на момченце (Марко).

Вече имали и измислено име за бъдещата си дъщеричка, която по всяка вероятност щяла да се казва Ана. Въпреки че Дойнов подхожда уклончиво към въпросите и не разяснява дали половинката му си е правила тест, който се оказал положителен, от снимките от последната им семейна ваканция в Родопите се вижда, че Петя е наддала няколко килограма.

Доскоро тя бе с мерки на манекенка, но вече е оформила по-едри бузи и бедра, а напълняването може да е именно от бременността, която двамата пазят все още в тайна заради уроки. Освен това на фотосите бившата стюардеса старателно е прикрила корема си не само с дебелото зимно яке, но и с дълъг вълнен шал, за да не може с просто око да се види дали е бременна, пише в. „Ретро“.

Венета Райкова влязла спешно в болницаТази година е стартирала лошо за здравето на телевизионната водеща на „Папараци“. Причината за лошот…Jan 12 2019skafeto.com

loading...