Митьо Пищова

Димитър Маринов, известен повече като Митьо Пищова, отново влезе в светлините на прожекторите. Както обикновено, това стана след поредния шумен скандал, в който бохемът с внушителни габарити се забърква.Митьо Пищова изтрещя тотално: Предлагам брак на Лили Иванова, ще я къпя с мляко в джакузитоНеуспелият кандидат за президент Димитър Маринов, по-известен като Митьо Пищова е изтрещял тотално. …Jan 6 2017skafeto.com

Дива война се развихри между плеймейтка и Митьо Пищова!
Участничката в последния конкурс „Мис Плеймейт“ Галина Атанасова и „любимецът на народа“ влязоха в ожесточен конфликт. Първа осветли враждата блондинката от Благоевград, която се прочу като най-голямата фенка на фолкпевеца Борис Дали.

„Жалка работа е господинът. Хиляди пъти ми праща покани за всякакви смешни и долнопробни конкурсчета, които аз категорично отказвам“, обясни Галина, публикувайки чат с Димитър Маринов, в който той я нарича „вампир“ и „грозница“. Нападката от арбанашкия бохем идва след негативен коментар на Атанасова в социалните мрежи, който разпалва пищовския гняв.

Близки и приятели на плеймейтката я окуражават след оповестения чат с Пищова.
„И на мен ми беше писал неведнъж, ама първо трябвало да му видя питона. Той един питон със свещ да се молиш няма да стане. Конкурсът е първо да мине през теб и може и да си избраната“, споделя Радослава Руменова. „Пределно ясни са нещата не само на мен, а и на всички“, потвърждава Галина Атанасова.
Пред „България днес“ Пищова потвърди убеждението си в липсата на красота, изказано в чата му с моделката.

„Тази е плеймейтка, колкото аз съм президент на Румъния. Виж я само. Аз в моята агенция имам само красиви и млади момичета. Тя ме заблуди с хубава снимка на профила, ама като влезеш да видиш вътре другите, и се уплашиш“, сподели пред вестника Митьо и добави, че след проблемите със здравето вече е в отлично състояние, прави любов с по две жени наведнъж, без да ползва виагра, и бройката му вече е 3578.

След разговора с Пищова Галина получи нови съобщения от Митьо с нова покана за участие в неговите конкурси. Любов ли бе да я опишеш…Митьо Пищова пак го закъса със сърцето. Плейбоят ридае от кардиологията под Царевец: Бог ме наказва!Неуспелият кандидат за президент на България Димитър Маринов, по-известен като Митьо Пищова, отново …Oct 3 2017skafeto.com


loading...