волана

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Правени са многобройни тестове, които са с претенциите, че – въз основа на съответни действия на хората в определени ситуации – може да бъдат разкрити много от действителните качества на личността. По-долу ще ви запознаем с един специфичен тест, който – в зависимост от начина да държиш волана на автомобила – показва каква е вашата същност като личност. Въпреки че може – в определени моменти – да държите волана по различен начин, по правило, си имате предпочитано захващане.

В теста са представени 10 най-често срещани типа захващане със съответно обяснение, какво те говорят за вашата личност. Разгледайте ги внимателно, за да прецените достоверността на логическата връзка.Изключително важна новина за винетките! Този път засяга всички шофьориМного важни новини за цените на винетните стикери за движение по автомагистралите и главните междугр…Jul 21 2017skafeto.com

1. Перфекционистът – държите волана стабилно, както са ви учили по време на шофьорските курсове. И в живота сте такъв – стремите се към изрядност в действията си, съобразно правилата. Прецизирате нещата (понякога излишно) и околните ви се възхищават на това и искат да са като вас.

2. Хлапето – обхващате горния полукръг на волана в средата му, с само с лявата си ръка. Това показва безгрижие, което дори граничи с безразсъдност – като че ли не възприемате живота си сериозно, но в същност зад това се крие хладнокръвие и точна преценка, но към това, случващо се около вас, се отнасяте с безразличие – живеете за момента.

3. Минималистът – държите волана хлабаво от страни, само с лявата си ръка – стремите се да опростявате нещата, не обичате големите компании, предпочитате кръгът Ви да е съставен само от близки приятели и роднини, но не сте скучни. Обличате се семпло, за да ви е удобно и често ви завиждат за този своеобразен „непукизъм“

4. Приключенецът – положили сте дясната си ръка откъм вътрешната част на волана върху поддържащото ребро здраво сте стиснали в юмрук долната част на волана – обичате да рискувате практически във всичко, за да оползотворите максимално времето си. Стремите се към екстремни изживявания , включително и в любовта, печелите възхищението и уважението на своите близки и приятели.

5. Шефът – държите долната част на волана в юмруци, с длани нагоре – имате лидерски, решителен подход в живота; съветите са ви търсени от близки и приятели; напредвате бързо в работата си, но не и в любовта, тъй като изискванията ви са твърде високи.

6. Поддръжникът – както и в предишния случай сте обхванали долната част на волана в юмруци, но този път с насочени надолу длани – това показва позитивно настройване към живота – не влизате в конфликти, съветите са ви ценени в работата и семейството, където се стремите да помагате безрезервно.

7. Миротворецът – особено на дълъг път обхващате поддържащата вътрешност на волана с насочени надолу длани на ръцете – емоциите са на заден план, не сте конфликтна личност, а толерантността ви граничи дори с безпринципност; ролята на миротворец ви подхожда перфектно.

8. Училищният клоун – карате често пъти без ръце, поддържайки волана само с коленете си – като че ли всичко ви изглежда несериозно, смешно, имате уникално чувство за хумор и се стремите към артистични начинания.

9. Нервният – стиснати в юмруци ръце с дланите надолу, близко събрани върху горната част на волана – ви сте „неспокойна душа“, живеете в стрес, но сте много отговорни в действията си; не изразявате открито чувствата си към своите близки.

10. Булдозерът – с дясната си ръка държите колелото на волана отстрани, а лявата е положена с отворена, надолу насочена длан върху поддържащата волана рамка – вие винаги сте заети и рядко се съобразявате с мнението на околните – решавате бързо и категорично проблемите и на вас определено може да се разчита. Това е гаранция за успешната ви кариера.

Десет различни начина на шофиране – 10 различни типа нервна дейност. Преценете сами достоверността на този тест с волана на автомобила.Важно за всички шофьори. КАТ ни поля с леден душ: Връчват фишове и на пътниците в колатаКАТ предприема сериозна офанзива за озаптяването на шофьорите и намаляване на жертвите от войната по…Jul 5 2017skafeto.com