Кралски биограф хвърли истинска бомба с разкритията, които направи за връзката и брака на херцогиня Кейт Мидълтън и съпругът й принц Уилям, пише jenata.blitz.bg.

Тайните, които изнесе този кралски биограв разтърсиха цяла Великобритания, а скандалът е меко казано голям. Свързани с драмата са любимците от кралското семейство и спрягани за идеалната двойка – Кейт и Уилям, а явно нищо не изглежда така, както ни се иска.Ще успее ли Меган Маркъл да разбие живота на кралското семейство?Една от най-коментираните теми напоследък е бременността на Меган Маркъл и бъдещият нов член на крал…Apr 22 2019skafeto.com

Явно романтичната любовна история между двамата е била четена по диагонал. „Наистина исках да повярвам, в идеалната приказка, че кралските особи през 21 век се женят по любов с обикновените хора”, казва биографът.

През годините подозренията му само се засилили. Сладките усмивки на Кейт, безразличието на Уилям към неговата съпруга (което той не знае как или не смята за необходимо да крие) и всичко това на фона на слуховете за изневярата на принца, които понякога влизат в пресата.

Явно са си мислели, че ще минат години, преди светът да разбере истината, но явно това се случва по-рано.

Ето какво казва кралският биограф Кати Никол за Уилям и Кейт:

„През 2007 година след още една раздяла, Уилям взе Кейт на Сейшелите, където двойката влезе в таен „пакт за ангажираност”. Уилям наследил страна от задълженията на баща си и е знаел, че е загуби прекалено много, ако Кейт не му даде гаранции, че няма да разтрогне брака им. Тогава те подписаха договор. Уилям каза на Кейт, че двамата трябва да изглеждат идеални пред всички, за да нямат проблеми.”

Интересното е, че гаранциите са били дадени устно и няма „писмо, което да ги гарантира”, да доказва реално такова нещо има и извън пресата. Още преди да й предложи брак обаче вамата не са били в перфектна хармония, а Уилям понякога кривваше в ляво.Три думи, които членовете на кралското семейство мразятКакто добре знаем, животът в кралския двор е доста по-различен отколкото при всички останали семейст…Mar 29 2019skafeto.com

loading...