Любопитно

Всички шофьори луднаха по тази задача! А според вас кой е верният отговор? (СНИМКА и ВИДЕО)

Всички шофьори луднаха по тази задача! А според вас кой е верният отговор? (СНИМКА и ВИДЕО)

Всички шофьори, преди да придобият свидетелството си за управление на МПС, преминават тест, който да покаже дали са теоретично подготвени и да се види каква част от правилата за движение знаят. Днес ви представяме една от задачите, на която всички шофьори би трябвало да знаят верния отговор. На снимката по-долу можете да видите казуса, който разбуни духовете в обществото. Темата стана толкова популярна, че дори бе поместена в сутрешния блок на Нова телевизия.

На пръв поглед, илюстрираната ситуация изглежда лесна. Но в следващия момент се оказва, че знаците и светлините на светофара са в противоречие, което обърква много от хората, попаднали на снимката в интернет.
Всички шофьори луднаха по тази задача! А според вас кой е верният отговор? (СНИМКА и ВИДЕО)Изключително важна новина за винетките! Този път засяга всички шофьориМного важни новини за цените на винетните стикери за движение по автомагистралите и главните междугр…Jul 21 2017skafeto.com

Видеото пък разкрива кой е верният отговор и причината за това противоречие.

Всъщност верният отговор е, че при работещ светофар, с предимство е колата, заради посоката си на движение. Ако обаче светофарът не работи, то автобусът ще бъде предимство, което е обозначено от знака, поставен на кръстовището. Това се дължи на йерархията, която се спазва на улицата, а именно: първо се спазват указанията на регулировчика (ако има такъв), след това са светофарите и след тях са знаците. Това, разбира се, е в случаите, когато на кръстовището или улицата има и светофар, и знак.

Как държите волана на колата си? Вижте какво разкрива това за личността ви! (ТЕСТ)Шофирате ли? Ако не, то със сигурност някой ваш близък го прави. Но знаете ли, че позицията на ръцет…Feb 7 2017skafeto.com

loading…

Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Препоръчано
Кучетата са известни като най-добрият приятел на човека. Те са любвеобилни и особено предани. Веднъж…
error: Съдържанието е защитено!