Това, което ще видите на видеото ще ви впечатли по един ужасяващо възхитителен начин. Със сигурност не сте гледали в циркова или шоу програма такова изпълнение на едно едва 13-годишно девойче, презентиращо съчетание, в което силата да е съчетана с такава умопомрачаваща гъвкавост! Професионалните състезателки по художествена и спортна гимнастики могат само да си мечтаят за такива изпълнения! Девойчето като че ли няма стави, позите през които преминава тялото му са немислими и предизвикват у жури и публика спонтанни изблици не само на възторг, но и на уплаха – ами ако все пак нещо се „счупи“ при тези безумни огъвания?!Насладете се на песничката, която три годишна русокоса принцеса изпява така уверено и майсторски по време на шоу за деца – таланти! (ВИДЕО)Тя е само на три години и вече се участва в шоу за деца – таланти. Очарователна е, облечена в къса р…Apr 6 2017skafeto.com

„Горкото дете“! С напредването на изпълнението огъванията стават все по-впечатляващи, но у публиката и у журито нараства увереността, че нищо „лошо“ няма да се случи!

Просто пред тях се разкрива едно истинско природно чудо – феномен като че ли без кости, един природен талант по отношение на даденостите на тялото и на майсторското подбиране на представяните фигури. И когато, след края на изпълнението, девойчето отново се мушва в удивително малката по размери кутия, залата избухва в нестихващи овации. Впрочем, вижте това видео и няма да съжалявате!


loading...