Теодора Стефанова, ясновидката на италианския политик, експремиер и медиен бос Силвио Берлускони, вече е спечелила завидна популярност и у нас, и на Ботуша с точността на своите прогнози. През 1984 г. тя претърпява катастрофа и 18 дни е в кома. Майка й Калина Трендафилова, разтревожена отива при Ванга, за да чуе: „Дъщеря ти ще се събуди и ще служи на хората“. Когато отваря очи, младото момиче не помни нищо от живота си до този момент. После започва да чува глас, който според нея е на извънземното Уилсън и е от планетата Ванфин. Така започва кариерата й на ясновидка. Запознава се с Берлускони, когато той няма нищо общо с политиката. Помага му с прогноза за една сделка. Той е изумен. На никого до този момент не е разкривал тази тайна. Днес Теодора Стефанова живее в Милано и работи като тв коментатор и анализатор на футболни мачове.Не ви трябват врачки и гадателки: Само натиснете на годината си на раждане и прочетете какво пишеМного хора харчат луди пари и прахосват времето си с посещения на всемъзможни врачки, гадателки и яс…Jan 30 2018skafeto.com

– Г-це Стефанова, бяхте в София преди дни, освен че продадохте апартамента си, какво друго ви се случи?
– Да, продадох апартамента и си купих по-малък, за да има къде да се връщам след време. Новото, за което съм много щастлива, е, че получих две награди – едната от Техническия университет в София, а другата от Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите в Пловдив. Станах почетен член, имам и медали. Над 500 студенти ме приветстваха и да ви кажа, не очаквах това признание, защото не смятах, че моята нова книга „Осмото чувство“, която набира все по-голяма популярност, е толкова значима за тях. Оказа се, че хората са възхитени от икономическите прогнози, които правя в нея и които наистина се сбъдват. Например говоря за криптовалутите още в първата си книга – „Един глас ми говори за вас“, която излезе и в Италия, и в България. Новата ми книга е продължение на първата. Говоря и за това, че не трябва да се плашим от навлизането на роботиката, на машините, те няма да ни изместят, а трябва да им се доверим, защото са създадени от извънземните, а срещата с тях е твърде близо. Имам и конкретни прогнози в книгата, в които в момента няма да задълбавам. Но най-важното, което искам да кажа на хората, е да се научим да живеем с любов, да върнем ценностите, които са ни така необходими и посланието ми е към студентите на България – когато се изучат, да се върнат, за да променим страната си, такава, каквато искаме да стане. Отнякъде трябва да се започне.

– В „Осмото чудо“ също имате прогнози за бъдещето, нали така?
– Да, съдържа и съвети как да променим и ние живота си така, че да сме подготвени за новия световен ред, който се очаква да се случи. За съжаление, чак сега написах книгата, тъй като трудно преживях смъртта на майка ми Калина, която си отиде от тумор на панкреаса.
– Описвате ли и някои от срещите си с Ванга?
– Да, тя е феномен като Вера Кочовска, като Момера Пенчева, като Слава Севрюкова. Аз не съм феномен, а съм подобие. Тези хора, които споменах, са духовни учители, аз съм само една мравчица на космическата енергия. Не съм и лечител. Когато мама отиде при Ванга и тя й каза, че ще помагам на хората със съвети, че ще бъда различна, като се събудя от комата, това много ни притесни, най-вече защото Ванга ме успокои, че не съм луда и че е нормално около по-сензитивни същества да присъстват извънземни, които също са с мисия при нас, не са случайни. Защото в началото много се борих с присъствието на извънземното Уилсън. Ванга ми отвори чакрите, помогна ми да намеря себе си, да повярвам, че съм здрава и нормална с това, което ми се случваше, когато разговарях с Уилсън.

– Помните ли първите си разговори с извънземния си приятел?
– Да, веднага щом отворих очи след катастрофата. Беше като силна топло-студена енергия, която те обгръща. Давах си сметка, че съм в болница, все пак 18 дни в кома ми беше трудно да разбера в началото какво се случва. Уилсън не е плът и кръв, а енергия. Имах и един път, когато той ми се яви на живо, беше на Рилския манастир и отправях молба за баща ми. Тогава видях кълбото светлина, която си смени цветовете като на дъгата и се разнесе много бързо. Видях едно око, което ме магнетизира, видях и летящата чиния само за миг. Високо беше, напомня на лица с три очи. И това не е въображение, както ще кажат някои, на живо беше случката. Това същество ме съпътства винаги. Аз съм малък проводник на енергия, не съм нито Бог, нито феномен. Работя с кодовете на хората. Те са рождената дата, годината и трите имена по рождение. Така Уилсън започва да ми казва какво е предопределението на човека срещу мен, но той винаги има житейски избор – дали да направи нещо или не. Затова не всичко е предопределено. Уилсън ми обясни, че всички сме свързани с компютър майка на тази Земя посредством тези наши лични кодове. По тях се виждат миналото, сегашното и част от бъдещето. Той например още през 1985 г. ми разказваше, че след време всички ще си публикуваме снимките и цял свят ще ги вижда, като ще влизаме в една обща схема с пароли. И ето ти го Фейсбук.

– Ще се срещнем ли с извънземните, Теодора?
– Та ние вече работим с тях, срещата вече се е осъществила донякъде, предстои само да променим душите си. И пак Уилсън казва, че Бог е създал извънземните, а извънземните са и всички тези машини, роботи, с които всеки ден работим – компютри, мобилни телефони, техника, която използваме всеки ден. Та това не са ли микрочиповете, с които сме свързани?
– Тогава ще има ли държави, граници?
– Не, няма да има. ЕС ще се разпадне. Не по-рано от 2025 г. ще се случи това. Евразия ще е най-големият проект от този нов ред. Ще има нова валута и тя няма да е евро. България ще започне да се измъква от кризата, като стане вносител и производител на газ. Това ще се случи не по-рано от 2020 г.

– Казвате, че премиерът Борисов ще стане и президент, така ли е?
– Да, Бойко Борисов ще се кандидатира за президент на следващите избори и има голяма вероятност да ги спечели, било то и на косъм, тъй като ще бъде срещу силен опонент. Следващите президентски избори ще бъдат най-оспорваните досега. Не трябва да имаме никакви илюзии, че Бойко Борисов ще се задоволи с представителните функции, които настоящата конституция е дала на президента. Той ще иска разширяване на правомощията и вече работи за това, търсейки подкрепа от всички политически партии и отляво, и отдясно.
– Какви други политически прогнози ще направите?
– Страната ни ще има газов хъб и ще стане фактор в търговията с газ от Каспийско море, както и с руски газ. Освен това ще предоставим възможност за изграждането на още една военна база на НАТО – този път на брега на Черно море. Проектът ще бъде реализиран в следващите 3-4 години. Категорична съм, че България ще има жена за премиер след няколко години. И за добро или за лошо, голямата промяна в политически аспект тепърва предстои.
Източник bgdnes.bgНай-младият лечител и гадател от Родопите разкри как помага на хоратаВ света има много хора, които като че ли са получили дарба от Бога и успяват да помагат на хората по…Dec 21 2017skafeto.com

loading...