Любопитно

Гала напуска Стефан след „ВИП Брадър“: ТВ водещата ровила в телефона на мъжа си, разкрила нещо неприятно

Гала напуска Стефан след „ВИП Брадър“: ТВ водещата ровила в телефона на мъжа си, разкрила нещо неприятно
  • 636
    Shares

Гала била бясна на мъжа си Стефан и се чудела дали да не го изпъди от общия им дом след финала на „ВИП Брадър“. До крайното решение тв водещата стигнала, след като докопала мобилния телефон на половинката си и се натъкнала на негови любовни кореспонденции с други жени, пише вестник „Ретро“.
При влизането си в риалитито Стефан бил задължен да остави апарата навън, като той, естествено, го поверил на жена си, която го отнесла у дома. Гала нямала намерение да бърника в телефона на любимия си, но женското й любопитство надделяло и тя се изкушила да провери съобщенията му и профилите му в социалните мрежи.Най-после! Водещата Гала каза истината защо нямат брак и общо дете със СтефанВодещата на предаването „На кафе“ по „Нова телевизия“ – Гала, най-после разкри защо няма брак и общо…Oct 17 2018skafeto.com

Тв звездата с изненада открила, че Стефан от месеци открито флиртувал, уж невинно, със свои интернет ухажорки. Водещата изпаднала в шок и неистов плач и започнала да звъни на най-близките си приятели, за да им иска съвети и да ги пита как да постъпи. Всички били на различни мнения, но след като се освестила, Гала решила да изчака финала на предаването и чак тогава да търси сметка на мъжа си. Именно тази случка била причината при последното й явяване като негов защитник в живото студио на шоуто тя да бъде унила и да не драпа с всички сили да спаси половинката си от изгонване.

Всъщност това не била първата подобна случка. Преди години звездата отново се изкушила да провери телефона на Стефан и пак открила съмнителни съобщения, които той си разменял с анонимна дама. И тогава обаче тя му простила забежката, защото той знаел как да я манипулира, за да му прощава. Параноята обаче не спирала да преследва водещата на „На кафе“, която винаги имала обица на ухото, защото си припомняла обстоятелствата покрай тяхното запознанство, които много наподобявали опитите му да кръшка. Когато още и двамата били женени за други, Стефан объркал една цифра от телефонен номер и изпратил по погрешка съобщение на Гала.20 години по-рано: Ива Екимова и Гала като Момичета на късмета на Къци! (РЕТРО СНИМКА)Преди 20 години две от актуалните дами в българския ефир сега са били… Момичета на късмета в преда…Oct 10 2018skafeto.com

В онзи момент тя била на маса заедно с дружката си Кремена Халваджиян, която била почерпена и настояла двете да се помайтапят с човека от отсрещната страна на телефона. Така започнали да пращат похотливи есемеси на женения тогава Стефан, без изобщо да подозират кой е той и как изглежда. Впоследствие Гала сериозно хлътнала и си пишела с настоящия си любим по цели нощи, докато накрая двамата не се срещнали на живо и след няколко вечери решили да напуснат тогавашните си половинки и да заживеят заедно.

loading…  • 636
    Shares

Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Предлагаме ви рецептата за невероятен еликсир за здраве. Съдържа шест съставки, които ви гарантират силна…
error: Съдържанието е защитено!