Гала

Водещата на „На кафе“ Гала призна в ефир, че системно прекалява с алкохола.

Блондинката се впусна в скандални откровения и разкри, че всяка вечер посягала към бутилката и никога не се задоволявала с една чашка.
Най-често тв звездата налитала на червено вино, но и уискито и водката й се нравели на вкуса. Макар първоначално да изтърси репликата „Пия много“ с известна доза чувство за хумор, по-късно Гала затвърди признанието си, като допълни, че не си поплювала и глътката й се отваряла по-често от тази на половинката й Стефан. След като приключела с воденето на живо на предаването и оперативките след това, телевизионерката си свършвала личните задачи и нямала търпение да се прибере в дома си и да си сипе вино. Тя се запивала до полунощ със сценарий за утрешния ефир в ръка, а питието й помагало да изпусне парата и да заспива по-лесно.Дъщерята на Гала се тунингова (Снимки)Красивата дъщеря на Гала е направила бразилско дупе, но не чрез тренировки, а със силикон, съобщава …Feb 7 2019skafeto.com

Факт е обаче, че през годините блондинката никога не е била улавяна публично в неловки ситуации, когато да е прекалила с алкохола. Плевенчанката била калена, никога не й се подкосявали коленете и не страдала от тежък махмурлук. Гала неведнъж е доказвала, че за нея часовият диапазон не е от значение, като си е позволявала да се черпи преди обед пред очите на хиляди зрители с водка, текила и други твърди питиета.
От алкохола обаче водещата не мислела да се отказва, както постъпи преди 8 години с цигарите. Тогава тя обяви в ефир, че ще изхвърли вредния навик от живота си „Не съм от страстните пушачи, които не могат да живеят без кутия цигари на ден, но започнах да се улавям, че все повече допускам цигари в живота си – с кафето, с приятелки, когато съм навън по работа.

Това ме накара да се замисля, че сега е моментът да ги откажа. Искам и вярвам, че ще успея“, сподели тогава звездата. За да се отърве от порока си, тя се довери на модерните за онова време лепенки за отказване на тютюна, които си поставяла и досега, когато усетела, че пак й се припалва.
„Носенето на лепенката, за която всички толкова ме питат, ме прави по-уверена, че няма пак да посегна, редуцира стреса и потиска чувството ми за постоянен глад“, коментира тв водещата.Истинските имена на звездите: Гала била Спаска, Карбовски – БогдановЗнаете ли кои са Лиляна Петрова, Ивайло Стоянов, Мартин Богданов, Петър Бъчваров, Иванка Калудова ил…Feb 17 2019skafeto.com

loading...