Галена участия поп-фолк

Галена е една от най-обичаните поп-фолк изпълнителки в своя бранш. Тя определено е идол на голяма част от жените и визията й със сигурност е мечта за повечето дами.

И както добре знаем, животът на известните личности представлява доста голяма интерес за широката общественост, но те пък за сметка на това далеч не споделят личните си истории с лекота.

Галена обаче явно няма проблем да говори за личния си живот и да сподели със своите фенове повече за себе си.

„Аз съм била нежелано детенце. Майка ми ми е казвала, че са искали две деца, че съм станала погрешка, но пък като че ли винаги най-малките деца, изтърсаците, се раждат с късмет”, казва Галена по повод появата си на бял свят.Шок за всички дами: Ще се жени ли Калин Врачански?Калин Врачански, който от скоро гледаме в ефира на Нова телевизия в новия сериал „Господин Х и морет…Apr 30 2019skafeto.com

Топзвездата Галена е родена на 21 май 1985 г. в малкото градче Смядово, на около 20 километра от Шумен. Родителите й Венета и Вичо се женят малки. Първо им се ражда момче, а след това дъщеря. Не искали повече деца, но така станало, че майка й отново забременяла.

Мислила си да прекрати бременността, но мъжът й се противопоставил. Не искала трето дете, защото времената били трудни. Мъчила се по някакви други начини да абортира, но не се случило и така се родила бъдещата звезда на България – фолклюбимката Галена, пишат от БЛИЦ.

В детската градина си имах една любов – Гошко. Всички знаели и я бъзикали, неговите родители се шегували с нейните. „Даже бяхме в различни групи и нашите ме преместиха , защото исках да съм в неговата. Когато лягахме да спим, неговото легълце беше до моето и се държахме за ръчичка. Много си го харесвах, уж бяхме гаджета. Като се закачаше с други момичета, се карахме. Иначе ме защитаваше”, през смях разказва Галя.Мариана Векилска във война с майката на Калин Врачански: Леля Недка не искала да чуе за сина сиМайката на Калин Врачански категорично не одобрявала връзката на сина си с Мариана Векилска. Тя била…Jul 15 2018skafeto.com


loading...