Ариана Гранде татуировка

Световните музикални класации в продължение на няколко седмици класират на топ място най-новия сингъл „Седем пръстена“ (7 Rings) на младата красавица Ариана Гранде. В чест на този успех, певицата си е направила татуировка с името на песента върху дланта си с японски символи.

За голямо съжаление обаче се оказва, че надписът е сгрешен! Допусната е правописна грешка и текстът в превод означава вид малко барбекю върху дървени въглища, а не „Седем пръстена“.

Смешната грешка забелязаха веднага фенове на певицата, която е веган, след като тя качи снимка на татуировката в социалните мрежи. A шегите по неин адрес не закъсняха.

В Туитър звездата обясни, че болката е била непоносима и именно заради това е изпуснала един символ. Ариана Гранде поясни, че кожата на дланта на ръката лесно регенерира и татуировката може да се коригира.

Излезлият в средата на януари клип на 7 Rings е с над 100 милиона гледания в You tube, а песента оглави класацията за продажби на сингли в САЩ. Следващият албум на Ариана Гранде ще излезе на 8 февруари.

Зевзеците веднага направиха забавни колажи на младата брюнетка до барбекю.

 

loading...