стефан данаилов Ламбо

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

75-годишният Стефан Данаилов – Ламбо безспорно е един от любимците на българския народ. В тяхното съзнание той си остава заслужил артист, изиграл над 150 роли в киното, театъра и телевизията, някои от които култови. Въпреки това Стефан Данаилов си има и врагове заради политическата си дейност. Той е бил избиран за народен представител от квотата на БСП в шест поредни избора, а също така беше и министър на културата в правителството на Сергей Станишев между 2005 и 2009 година. Именно на такова мнения се натъкнахме в мрежата.

То е на Александър Златарев от Пазарджик, а вие споделете дали сте съгласни с него.Стефан Данаилов с тежки думи за президента Румен Радев: Някои ходове не бяха правилниСтефан Данаилов каза тежки думи по адрес на президента Румен Радев. В студиото на бТВ големият актьо…Jul 10 2017skafeto.com

„Господин Стефан Данаилов, Ламбо, вашата партия изхвърли от употреба обръщенията „господин” и „госпожа” и наложи „другарю” и „другарке”. Не мога да употребя това обръщение към вас, защото не сте ми на годините. Освен това вие, комунистите, сте атеисти, а аз съм вярващ. Не на последно място вашият девиз бе: „Комунист родина няма – ние сме интернационалисти!“.

Е, аз съм българофил. Вие се обидихте на Цветан Цветанов, като ви каза, че сте употребяван. Ние, българите, имаме една поговорка: „Дума дупка не прави“. Вашата партия в лицето на вашия апарат изкопа безброй много гробове.

За аварията в Чернобил всички правителства на другите засегнати държави своевременно информираха с указания как и какво да се направи, за да се предпазят хората. По това време ние манифестирахме и спортувахме, без да съзнаваме какво ни грози. Народът на България беше употребен и подложен на геноцид.“Сашо Диков извади от релси Веселин Марешки и той изригна гневно: Стефан Данаилов е кръгла нула (ВИДЕО)Лидерът на „Воля“ Веселин Марешки беше попитан от Сашо Диков защо партията му на практика се самоуби…Jan 15 2018skafeto.com


loading...