гледачката лъже

Не всички гледачки казват истината, някои от тях само продават надежда. Трябва да се уверите, че сте попаднали на истинска гледачка, но как да разберете дали е шарлатанка? „Ретро“ дава някои съвети как да разпознаете, когато гледачката ви лъже:

1. Отговаря мигновено, без дори да се замисли
Ако гледачката има всички отговори за вас още на първата секунда, това е ясен знак, че ви лъже. Първите три минути са времето, необходимо на гледачката да направи добра връзка с вашата енергия. За да ви даде релевантна информация, гледачката не трябва да бъде притискана и да бърза, а да може спокойно да се свърже с духовните канали.

2. Много въпроси
Задаването на прекалено много въпроси е индикация за лъжа. Гледачката може да е добра в даването на съвети, но това не е предсказване. Когато ви пита много, гледачката започва да прави предположения, а не предсказания.

3. Разсейва се
Ако гледачката ви се занимава с нещо странично, докато ви гледа, значи насреща ви е лъжкиня. Истинските гледачки се опитват да не бъдат прекъснати от нищо, за да видят по-добре информацията, която трябва да ви предадат.

4. Добрите новини
Казват ви много добри или само хубави неща, това е знак, че сте в капана на фалшива гледачка. Ако искате истината, поемете отговорност за избора си на гледачка и проучете опита ѝ с други хора и предсказаните събития в живота им.

5. Общи приказки
Ако ви казват общи неща, които се отнасят за почти всички хора на планетата, значи сте си дали парите напразно. Приказки като тези колко ви е грижа за кариерата, за желанието ви да пътувате или че искате да сте обичан, ясно показват, че насреща ви е шарлатанин.

6. Нямат представа за времето
Ако не се обвързват с дати или някакви времеви граници относно събитията, които ви предсказват, имайте едно наум. Но също знайте, че ако сте се настроили така, че да затворите канала към вашата енергия, дори най-добрата гледачка може да не успее да предскаже времето. Така че невинаги е възможно да се установят периодите.

7. Допълнителни ритуали, които се заплащат
Ако гледачката ви предлага допълнителни ритуали по време на гледането, например, за да ви изчисти от лоши натрупвания, това е уловка.

Още от Любопитно

loading...