Голямата любов на Слави Трифонов – Магдалена Ангелова, далеч не е толкова свенлива, колкото изглежда.
Психотерапевтката лъсна полугола и за първи път от много години насам си позволи да свали дрехите публично. В началото на ноември Маги замина за две седмици във Виетнам със свои приятелки, като пътуването беше част от нейните курсове за личностно и духовно извисяване и балансиране, пише седмичникът „Галерия“.
На тези духовни пътешествия, както Маги ги нарича, се събират само и единствено женски групи и винаги посещават по някое екзотично кътче. Очевидно във Виетнам голямата любов на Слави е успяла да постигне пълна хармония и блаженство и на един от красивите местни плажове си направила предизвикателна фотосесия.
Голямата любов на Слави Трифонов Маги остана без мъж и побърза да захвърли дрехите! (СНИМКИ)Талантливата Крисия разцъфна след раздялата със Слави Трифонов: Не е за вярване какво направи! (СНИМКА)Талантливото дете Крисия Тодорова нарисува първата си картина, която ще продаде на благотворителен т…Nov 22 2018skafeto.com

Облечена в оскъден бански и прозрачно парео в леопардов принт, Маги позира пред обектива на камерата като морска нимфа.
Психотерапевтката грабва окото с дългите си и стройни крака и изглежда като 20-годишна красавица, макар да не е в първа младост. Ангелова определено заслужава похвали за фигурата си, тъй като, за разлика от повечето светски персони, тя няма никакви корекции по себе си и красотата й е напълно естествена.
Според слуховете Маги и мъжът й Елисавет Ърков вече не са заедно и тя искала да привлече внимание към себе си. Поддържали обаче много добри отношения заради детето си. Най-вероятно причината за по-фриволното поведение на Ангелова, която до този момент не си е пускала провокативни снимки, да е липсата на мъж в живота й.Цветелина Грахич се съблече: Бившата певица на Слави Трифонов заприлича на скандалната СузанитаМного силикон, татуировки и провокативни снимки. Това е стратегията на бившата певица в „Шоуто на Сл…Oct 18 2018skafeto.com

loading...