Андреа Щатите

Поп-фолк дивата Андреа от скоро пребивава в Щатите, след като остана изключително обидена от реакциите на българските медии, породени от участието й във „ВИП Брадър“ като коментатор. Тя успя да изненада всички зрители с новата си визия, която далеч нямаше общо с това, което сме свикнали да виждаме в телевизионните интервюта и клиповете към поп-фолк парчетата й.
Преди дни тя реши отново да се изяви на българската сцена, като се появи в пловдивски клуб, но реакциите и на аудиторията, и на медиите отново бях негативни и подигравателни.Отбелязваме победата на православието над всички ересиДнес е първата неделя от Великия пост и на този ден винаги се отбелязва празникът Тържество на право…Mar 17 2019skafeto.com

Едва ли има някой, който да не е забелязъл, че откакто Андреа напусна „Пайнер“ тотално пропадна. Спря да прави песни, участията и драстично намаляха и тя като цяло се покри. Освен това, певицата най-вероятно има и здравословни проблеми, защото е качила доста килограми и изглежда коренно различно. А сегашният й външен вид тотално я отдалечава от образа й на секссимвол, с който всички бяха свикнали.

Това обаче далеч не означава, че се отказва от чалгата. Тя дори звъняла на нощните клубове и сама се предлагала за участия. Хонорарът й бил значително смъкнат – само 1500 лв. Управители и собственици на заведения не искали и да чуят за нея, тъй като Андреа не успяла да създаде топли чувства с тях и докато беше на върха на кариерата си. Още тогава всички се оплакваха от надменното й поведение и безинтересната програма, която предлага. Сега успява едва по 1-2 участия на месец-два да си уреди.

Още по-интересен факт е, че феновете на поп-фолка много бързо я забравиха и почти никой не се интересува защо вече не се вижда на широкия екран и в нощните клубове.Кобрата пребива певеца Константин в клипНай-добрият ни боксьор Кубрат Пулев преби от бой певеца Константин, който е колега и приятел на Андр…Mar 16 2019skafeto.com

loading...