Христо Сираков

Бизнесменът Христо Сираков си спечели прякора Стоте манекенки заради навика си да излиза с млади моделки, които са на значително по-крехка възраст от неговата. Това обаче предизвиква и доста шеги в мрежата, въртящи се около ЕГН-то му.
Гугъл се гаври с Ицо 100-те манекенки: Вижте на колко години е плейбоят според търсачката

Гугъл очевидно се занася с бизнесмена Христо Сираков и грубо се подиграва с него, забеляза „Галерия“. Според най-мощната търсачка в света Ицо Стоте манекенки е… на 147 години!
Някой явно е взел на подбив динозавъра сред родните плейбои и се гъбарка с възрастта на 61-годишния бохем.

Проверка на „Галерия“ показа, че при въвеждане на „Христо Сираков“ в търсачката, се показва бърз панел в Гугъл, според който бизнесменът е на 147 години. Всъщност грешката идва от съвпадение на имената. Стоте манекенки е объркан с българския военен деец на Върховния македоно-одрински комитет Христо Иванов Сираков.
Недоразумението обаче е съвсем умишлено, тъй като за илюстрация за качени снимки именно на родния плейбой.

„Администраторът, който отговаря за Панела на знанието в Гугъл, е допуснал грешката нарочно. В Уикипедия всеки с регистрация може да редактира информация“, коментира пред „Галерия“ SEO специалист. Очевидно админът има зъб на Христо Сираков, подигравайки се с напредналата му възраст.
В светските среди упорито се шушука, че приятелката му – 23-годишната плеймейтка Дениз Хайрула, го е зарязала именно заради подобни подигравки. „Дядо ти е много симпатичен, браво! Добър ген имаш“, подхвърляли й редовно под снимките със Сираков.

Родителите й също не били доволни, че щерка им излиза с 38 години по-възрастен мъж.
Въпреки посивелите си коси обаче, Ицо 100-те манекенки продължава да бъде сред най-желаните ергени у нас, а за вниманието му се бори всяка втора плеймейтка. Нищо чудно гаврата в Гугъл да е дело на някоя отритната моделка…Нападнаха жестоко потрошената моделка Кристин: Моли за пари, а ходи накипренаПотребители в социалните мрежи скочиха срещу модела Кристин Илиева, която пострада при катастрофа с …Feb 25 2019skafeto.com

loading...