https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

В приказен лукс ще живее бебето на Светлана и Християн Гущеров.
Първородният син на бизнесмена и бившата плеймейтка ще се роди чак през март догодина, но вече тече трескава подготовка за идването му на бял свят. Богатите му родители са се захванали с ремонта на стаята, като искат нищо да не липсва на малкия юнак, съобщава вестник „България днес“.

Първоначалните финансови планове сочат, че са необходими поне 10 000 лева за изграждането на стая, в която да живее момченцето. Покрай глезотийките и допълнителния лукс цената можело да скочи няколко пъти, тъй като младото семейство са решили да не пестят пари, щом става въпрос за бъдещото им дете. Новороденето ще е трето поколение от фамилията Гущерови, които увеличиха популярността си през последните години.
Мара Отварачката си гризе ноктите от яд: Светлана сбъдна най-голямата мечта на Християн ГущеровПлеймейтката Светлана Гущерова е в очакване на първата си рожба. Близки до русата изкусителка издадо…Oct 25 2018skafeto.com

Светлана и Християн дълго време криха бременността на блондинката. И макар още да няма официално потвърждение от тях двамата, вече е публична тайна, че ще си имат наследник. Те са решили да крият щастливата новина от чисто суеверие, че някой злобен човек може за им завиди и да ги урочаса.

През август тази година Светлана намекна, че ще става майка за първи път. Точните й думи бяха: „Дали съм бременна? Може би!“. И докато тогава имаше предимно предположения, то сега щастливата новина вече е факт.

Да има дете е една от най-големите мечти на Християн Гущеров. Нещо, което не можа да му се случи по време на първия му брак с фолкпевицата Мария.

Изпълнителката опитвала да зачене от Християн, но всичките опити били неуспешни, което видимо разочаровало младия бизнесмен. Това била и една от косвените причини за раздялата им.След като се опари лошо с Мара Отварачката: Християн Гущеров се бетонира с предбрачен договор (СНИМКА)Християн Гущеров е подписал предбрачен договор с втората си съпруга Светлана, съобщи вестник „Българ…Jul 4 2018skafeto.com