Естрадната легенда Йорданка Христова е сменила колата си и вече обикаля софийските улици с елегантна „Алфа Ромео“, съобщава вестник „Ретро”. Във фирмата, официален вносител на италианския автоконцерн, базовият модел се харчи за 40 хил. лева.
75-годишната певица демонстрира прекрасна форма, както винаги бе облечена младежки, в модното оранжево и с неизменното екстравагантно бижу.
„Изглежда чудесно. Не й давам повече от 60 години”, коментира със своя приятелка случайна минувачка, разминавайки се с Данчето.
От години певицата всеки ден поддържа фигурата и духа си с йога, а вечер задължително произнася мантри.
Данчето Христова подкара кола за 40 бона: Естрадната прима е в супер форма, сама си пазарува (СНИМКИ)
Данчето Христова подкара кола за 40 бона: Естрадната прима е в супер форма, сама си пазарува (СНИМКИ)Мариана Попова и Веселин Плачков бездомни: Мастит бизнесмен изгонил току-що родилата певица от къщата йМариана Попова и Веселин Плачков са били принудени да напуснат дома си дни преди влизането на актьор…Sep 28 2018skafeto.com

Откакто практикува хата йога, тя е преминала на полувегетарианство, яде предимно плодове и зеленчуци, много салати и морски дарове.
В хубавия есенен ден Христова имаше среща с приятелката си – светската дама Нора Нова, известна като първата българска певица, участвала на Евровизия. След това Данчето тръгна на пазар и си избра пресни зеленчуци за салатата, която си приготвя за обяд. Накрая за настроение си купи и една орхидея.
Известно е, че любимката на поколения българи, макар да е голяма звезда, никога не си придава важности като колежката си Лили Иванова, сама се грижи за бита си, разхожда се спокойно по улиците и е отзивчива и сърдечна с хората, които я спират за автограф.Певицата от „Тоника“ Ева Найденова просълзи всички с тези думи: Гого идва на концертите ни!„Усещам присъствието на Гого! Не само аз, това споделят и моите колеги от „Тоника“. Най-силно го усе…Sep 7 2018skafeto.com


loading...