Дарина Павлова

Мадам Мулти Дарина Павлова пак удари кьоравото с един от най-красивите мъже в света, пише седмичникът „Галерия“. Перуанският модел и тенисист Дуилио Вайебуона, който ще участва в български сериал, се оказа протеже на Веселата вдовица.
По информация на „Галерия“, именно Дарина Павлова е лансирала красавеца на родна земя. Двамата се запознават покрай пиара на бизнесдамата Сандро Рубини, разкриват наши източници.
Дарина Павлова заби най-красивия младеж на света (снимка)
Дарина Павлова забрави Илия, пропуска помена муДарина Павлова за поредна година щяла да пропусне годишнината от смъртта на съпруга си Илия, която е…Feb 18 2019skafeto.com

По време на едно от пътуванията на Дарина в Италия, където по това време Дуилио имал ангажимент, Рубини ги сватосва, а Павлова остава очарована от младото „агънце“.
Малко по-късно Вайебуона е избран за един от 15-те най-красиви мъже в света на конкурса в Манила, а тези дни стана ясно, че ще участва в роден сериал.
По думите му, бил поканен след интервю за българска медия. Всъщност, да получи ролята се погрижила самата Павлова, която смятала, че Дуилио има актьорски талант.
Дарина е давала летящ старт на не едно или две свои гаджета, макар връзките й да не траят дълго.Вдовицата на Илия Павлов Дарина потопи в лукс Марта Вачкова – ето къде я заведе на авантаМарта Вачкова се уреди с морска почивка на аванта. Сестра Жекова от „Откраднат живот“ се е настанила…Jul 19 2018skafeto.com


loading...